onsdag 31 mars 2010

[rosa]


Tänk om jag fick igenom att ha en rosa soffa hemma
{dream on, darling} ...
  
Jag älskar färgen rosa. Eller råsa (som jag tycker att det borde stavas - haha). Vilken tjej gör inte det innerst inne. Rosa & guld. Fin kombination.

Så idag har jag tagit mig tid och gjort iordning mina fula naglar och målat dem rosa, riktigt bubbelgums-rosa. Underbar färg! Man blir glad när man ser sina väl manicurerade naglar i rosa! Och jag slog dessutom till på underlack, 2 lager färg & dessutom topplager. Vilken skillnad det blir - och vad proffsigt det ser ut.

Dessutom har jag på mig ett par nya örhängen, little pink - i rosa & guld. Finns att hitta här. Precis lagom stora & vardagsfestliga. Och rosa.









tisdag 30 mars 2010

[Boost]


Idag när jag var på apoteket för att handla ALLT som man måste ha med sig i sitt eget och barnens reseapotek så hittade jag även Berocca BOOST! Nu ni, nu ska ni se på fart på den trötta lilla Bullen. Haha! Och så handlade jag med mig hem min penicillinkur också. Bihålorna blir verkligen inte bättre och nu får det vara nog med självläkande. Tror minsann det sitter en riktigt envis rackar-bacill där inne och klämmer - i ögonhålan, på pannbenet. Maken säger att jag luktar dött-någotting ur mun/näsa - najst! (Jag som ändå borstar tänderna säkert 4-5 ggr dag!)

Ikväll fick jag dessutom resa på att våra fina vänner, Gudfar K & Fin-M, förlovat sig! Hipp Hipp Hurra! Vad kul! Ett bröllop att få gå på snart då kanske ... ♥ ♥ 

måndag 29 mars 2010

[Ny vecka]

Swisch, swosch - vart tog den här helgen vägen?

Maken kom hem i fredags, jag var på dåligt humör - trött. Inget bra i kombination med att maken kommer hem rejälv jet-laggad. Skönt med lördag ...
Jag & Nilsen bestämde oss för att ta en Nils-Mamma-dag.Det var nämligen väldigt länge sedan bara han och jag gjorde något tillsammans. Det är ju underbart att kunna fokusera och ge ett av sina barn all uppmärksamhet. Något både han och jag njöt av. Vi började med att ta bussen ner på stan. Han ville sitta längts bak i bussen - så klart! {vad är det med alla barn, varför är det så kul att sitta längts bak i bussen?} Vi gick och köpte ett par riktiga simglasögon till honom inför Mauritius, för att sedan sladda inom HM och kolla in The Garden Collection (minst roligt på hela dagen enligt Nilsen). Jag fick med mig 3 fina plagg hem (kan någon bjuda mig på coctailparty snart så jag får ha min nya fina coctailklänning, tack!). Sedan upp på leksaksaffären där vi tillbringade så mycket att tid att jag tillslut fick dra med mig en mycket lycklig Nilsen. Han skulle lätt kunna avverka en hel dag där. Klämma, trycka, titta, inspektera alla leksaker. Vi fick rusa iväg för att äta lunch (gissa var? Nils val.). Det är ju så härligt att sitta ner i lugn och ro och äta och småsnacka med sin 4-åring. Så mycket tankar och så mycket fantasi det finns i den där lille mannens söta huvud. Nu var det dags för dagens absoluta höjdpunkt: gå på bio, äta popcorn, dricka bubbelsaft och se "Draktränaren". WOW! Big time WOW! Jag tror minsann det är den bästa filmen jag sett på länge. Så cool! Så fin! Och Nilsen var inte det minsta rädd. What? Hur kan det vara möjligt, jag var ju rädd! Vi gick på moln mot tunnelbanan. Japp, för åka tunnelbana från bion hör liksom till. Nilsen tycker det är helt oootroligt att man kan åka under jorden. UNDER JORDEN, i ett tåg.












Maken och Busen hade varit och uträttat lite ärenden och dessutom varit och handlat en massa delikatesser som de bjöd oss på till middagen. Räk-och laxröra i advocado till förrätt. Våfflor till huvudrätt - barnen fick hemmagjord hallon-&jordgubbssylt och vi fick löjrom. Mums! Till detta serverades champagne. Jo jag tackar jag!

Innan middagen hann vi ta några cykelvarv inne på gården också. Busen sprang omkring och var strålande glad. Nilsen cycklade och cycklade. Härligt nu när våren är på intåg. Tänk när den riktiga våren är här. Can't wait! Ser också fram emot att Brf ska göra om gården i år, konstgräs och nya planteringar. När barnen sov kollade jag och maken på "Sommaren med Göran". Helt ok film, ett par riktigt roliga skämt här & var.

Söndagen började med att jag gjorde upptäkten att klockan  var 09:00 när jag och Busen försiktigt smög upp för att inte väcka de andra två. Ojdå! Vi hadde missat ställa om tiden. Haha ... inom ca 10 minuter var resten av gänget också vakna och vi konstaterade att vi inte skulle hinna till F&S Familjegympa kl 10:00. Istället fixade min alldeles egna Handy-Manny-Make min garderob som varit trasig 'ett tag'. Jag passade på att städa ur och städa undan en hel del plagg ur garderoben - det blev så fint! Lunch, sedan vila för mig och Busen och cyckla till Hagaparken för maken & Nilsen. Sedan inköp inför resan och så en smaskig pizza-med-rödvins-middag. Och sedan - efter lååång nattning - dosade jag och mannen i soffan framför ingetting.

Vilken bra helg det blev! 

fredag 26 mars 2010

[friday]


HAPPY FRIDAY!
... och maken är hemma med oss igen.

LYCKA! 

[muffins]


Nilsens dagis-kompisar H & W's föräldrar driver ett café som ligger runt hörnet till oss.
Det är trevligt.
Och framförallt är de super schyssta mot oss när vi fikar/äter där {billigt är gott} .
Jag har därför gjort var sitt halsband till mammorna som jag tyckte passade dem.
Bling på läderband i form av Swarowski, sötvattenspärlor & en muffins som berlock.
Och de blev riktigt söta. Söta som Cupcakes!

Note: De hänger mer som i en klase när halsbandet är på - och läderbandet är justerbart så att man själv kan välja längden.

torsdag 25 mars 2010

[schyssssssch]


Nu sover barnen och jag dricker ett glas rött, äter en god (och smelly) ost och tittar på veckans "Halv 8 hos mig" på TV4 Play.

Mmmm, njuter!

I'm so worth it!
... efter 2 timmar på öppet hus med våffeltema på dagis. Öronen hölll på att trilla av, vilken ljudvolym efter våfflor med 1 kg sylt på.

{ O.M.G }

[tomorrow]

Jag har också röda naglar idag. Man blir glad!

Imorgon kommer maken hem. Mmmm, efterlängtad, även om veckan gått super. Tänk alla ensam-föräldrar som kör hela racet själva; jämt : dag-ut-och-dag-in. Jag är imponerad! För det går ju i ett - i ett. Igår halvsomnade jag när jag nattade Busen. Kom ut vid 10-tiden. Jaha, där gick den kvällen och den egen-tiden. Jag som skulle göra smycken. Det var bara att inse att det var skönare att lägga sig groggy i soffan och slökolla på Miami Ink (wow, vilka konstnärer - jag blir alltid råsugen på en tattoo när jag ser detta program. Näe, mamma - jag ska inte skaffa mig en, lovar).

Idag när jag väckte Nilsen satte han sig upp spikrakt, ögonen öppnades med ett 'pling' {pling} och säger: "Idag är det våffeldagen!!!"
Lilla mys-unge! Det första han kan tänka på är våfflor - att han ska få äta våfflor idag. Lycka! {skratt}

Jag och Busen har först röjt här hemma (tillsammans med Renata) för att sedan ta en spontan-kaffe med Fru S & Noah på Lilla Fabriken, för att sedan möta upp Fru R & Axel för en lunch och lite Indiska-strosande. Nu är jag slut. Trött. Tror faktiskt att mina bihålor är skit fortfarande, De värker och jag är tung i huvudet konstant. Kanske ska äta den där kuren penicillin i alla fall ... {funderar}

När Busen vaknar sla vi gå ner till dagis och äta våfflor - öppet hus på dagis idag. Sedan ska vi hem och börja pyssla påskkort. De måste ju postas i helgen om de ska komma fram. Jag har en idé. Gult papper + rött papper + fjädrar = påskkort. Vi får väl se vad det blir av det!

onsdag 24 mars 2010

[favvo]



Just nu mitt favoritsmycke { me like a looot } !
Silverarmband från Indiskas specialkollektion.

Oj - bilden blev lite suddig i min photobooth.

[ #%!¤*^>&%**"#¤ ]


Men herre gud! {arg!}
Hur trött kan man bli på vissa människor!
Varför valde vi ett kooperativ som dagis?
Då kommer man nämligen i kontakt med en drös människor som man aldrig skulle vilja umgås med annars. {fräs}
Speciellt sådana som kläcker ur sig saker som:
"Jamen ni borde väl ha tid, i övriga familjer jobbar båda föräldrarna OCH tar på sig en massa åtaganden!" {ser rött}

Hur tänkte vi? {?}

tisdag 23 mars 2010

{ till min make }


puss - jag och barnen saknar dig så MYCKET, älskling!

måndag 22 mars 2010

[fotograf]




Jag tror att min favorit fotograf just nu är Max Wanger.
Underbara fotografier!
Helt i min smak.
Gärna ett par sådana här hemma på väggarna, tack!

[dripp,dropp]

Fast det är ganska kallt fortfarande, brrr, så verkar snön smälta bort nu. Ljuvligt! Våren är på intåg - fast det vräkte ner snö igår (galet).

Jag & pojkarna härjar på här hemma i vår ensamhet. Nilsen är på dagis & busen och jag har uträttat lite ärenden. Maken är framme i HK efter en riktigt jobbig & stökig flight. Vi saknar dig älskling! MASSVIS!

Nu ska jag halvsova lite medans Busen sover. Sedan dags att hämta storebror och mysa kväll tillsammans. Sedan ska jag jobba lite med Little u. Har ett par saker som jag lovat göra åt ett par vänner & så lilla mamma då. Samtlidigt som jag tittar på Svenska Hollywood Fruar (mums! som Maria skulle sagt).

söndag 21 mars 2010

[1,2,3]


... så var de bara tre. Tre små apor hoppade i sängen ... haha! Maken for till HK idag och lämnade mig och the little huligans hemma i en hel vecka. Vi (mest jag) saknar honom redan . Eller som Bosse går omkring och säger: "jubba, jubba". Tror det betyder att pappa jobbar. Ja det är inte lätt att förklara alla gånger för dem vad pappa gör och varför pappa måste resa bort i så många dagar. Men som maken säger när jag suckar och har en klump i magen över att han åker: "Älskling, det går fort. Snart är det fredag igen!" Och det vet jag ju också. Och jag vet att jag och the little hulligans kommer ha det supermysigt i veckan - men ändå ...

Mamma & pappa har lånat med sig Nilsen till Tekniska museet nu idag. Han ville visa dem rymdtoan - "som man faktiskt inte kan bajsa i" och så klart rymdmoppen. Och så äter det med 100% säkerhet pannkisar.

Skönt för Nilsen att komma ut lite. Nils har nämligen inte varit helt hundra den här helgen. Illamående, hängig, trött och risig ... mest hängt framför tv:n utan lust till något. Och matlusten har absolut inte funnits där. Inte ens pannkakor ville han äta igår. Kan det vara Haverix-sprutan? Nu håller jag tummarna för att han är på topp när han kommer hem så att vi får en bra kväll här hemma. Vi ska kolla i Boog & Elliot. Så kul! Och äta köttbullar. Och sakna momo & mofa!Och fixa inför vardagen imorgon.

[blooming saturday]


Tänk vad en lördag + egen tid gör gott för n 2-barnsmammas själ. Löjligt härligt! Jag piffade mig (lockade t o m håret) och lånade LittleSis fina vårjacka från favoriten HunkyDory (hon är ändå för tjock för den *fniss*), sedan gick jag och köpte (fick) en latte på Lilla Fabriken och åkte ner på stan. Gick och strosade i Sturegallerian (pärlshoppen - jahapp, så klart) innan mamma & LittleSis också dök upp (sju-sovarna).

Vi strosade vidare i solens sken. Inom Svenskt tenn & Carl Malmsten, vidare mot Nybrogatan och dök in i ett par,tre, fyra eller fler butiker och kom ut med ett par, tre, fyra eller fler kassar. Shopping + mamma + systrar + solesken = tearpi för själen. Underbart att få ha dessa två fantastiska kvinnor som mamma & syster - min familj. De åkte hemåt (mamma skulle med pappa på Björn Skifs & preggo-Löken skulle vila) och jag fortsatte i solens sken. Shoppade loss åt maken och sedan förbi saluhallen för att köpa lax inför kvällens middag hos oss.

Jag kom hem med mina Vagabondsandaler (tjiho, fanns kvar i storlek 35), ett enastående armband modell större från Indiskas silverkollektion, en wawawoom-kjol från Indiska och så makens fina kläder från Zara (endast ett plagg - 'turre-tischan' - behöver bytas, well done frugan). Nu får jag nog lugna vår-shopping-nerven för ett bra tag.

Sedan : Middag här för hela stora familjen. Det böds på calamares a la maken & laxburgare med chili & koriander a la mig.

En mycket, mycket trevlig dag! Tack maken för att jag får göra mina egen-dagar då & då.



So me!

fredag 19 mars 2010

[stripes]



 Oh my! Vilken cool bröllopsklänning. Och vilka skor! Och kolla brudgymmens blomma.
Och vilket underbart tema: stripes!
Här kan man se hela temat:

[härliga fredag - välkommen]


Ohojsan, vart tog den här veckan vägen?
Men jag säger bara: Välkommen härliga fredag!
Och välkommen helgen tillsammans med familjen!
Och denna helgen blir det med hela, stora familjen för mamma & pappa (momo & mofa) kom upp igår kväll. Heja, heja, heja!
Synd bara att Nilsen verkar hängig ...

TrEvLiG HeLg!

torsdag 18 mars 2010

[hela familjen]


Så! Nu är hela familjen vaccinerade inför Mauritius. Bra. Nilsen var så duktig - fast jag vet att han var livrädd. Killen gillar verkligen inte sprutor - fast vilket barn gör det? Jo, Busen tydligen som blev ledsen för att inte han, liksom alla vi andra 3, fick en spruta och höll fram sin lilla knubbiga arm och grät. Fisen - han vill göra allt som 'Lelo' (vi tror det betyder storebror) gör.

Sedan - klickklickcklickade jag hem ett par saker från HMs Garden Collektion. Jag gillar scarfsen & den där blommiga klänningen (som tydligen alla hade köpt) - mycket var redan slut. Men jag fick ett par fina saker i alla fall.

När Nilsen var lämnad på dagis kom Fru R och lille Axel över på fika, mamma-babbel & lek. Mycket, mycket trevligt, som alltid när vi ses. Nu ska jag slappa framför datorn, vila lite, för jag känner mig lite risig igen. Känns som om rösten är på väg bort. Suck! En glassbåt piggar nog upp - tillsammans med vitaminbomben.

onsdag 17 mars 2010

[sparlåga]

Just nu går jag på sparlåga.
Men maken emailade just och berättade att hans kollega kanske kan fixa fram älghorn åt mig. Jamen det piggar ju upp vardagens grå lite granna i alla fall. Jag har ju väldigt länge önskat mig ett (eller flera) älghorn som jag vill måla vita (tror jag) ... med guldkant. Kanske kan jag få till en inspirerande arbetsplats som denna då.


Jag ska rycka upp mig. Vitaminbomb, kvinnligt örtthé, Berocca & you name it. Jag ska bli pigg. Jag ska andas in & ut och faktiskt inse att jag har det bättre än bäst. Så!

tisdag 16 mars 2010

[bobobido]

Lilla Bus - tänk vad härligt att livet går ut på bus ...  

Idag har Busen varit på 18 månaders kontroll samt fått 2 vaccinationer. Den vanliga 18 månaders vaccinationen samt Havrix (inför Mauritius] och han grät inte ett skvatt. Inte mer än en liten "aj-det-gör-ont-vaför-gör-ni-så-här-mot-mig-tår" kom och så fort blåsbubblorna kom fram sken han som en sol och bubblade på. Vilken kille, min buse! BVC-tjejen sa när vi gick: "Vilket mönster-barn du har!". Jamen aaaah, jag vet, det är ju min Bosse vi snackar om. Så klart! 

måndag 15 mars 2010

[on-line]

Nu har vi måndag igen. Solen skiner och det är skinande rent här hemma, så det känns helt ok ändå.

Jag & busen tog en sväng på stan på förmiddagen för att spana in sommarkläder. Jag vill börja planera packningen inför Mauritus den här veckan eftersom vi sedan är själva hela nästa vecka och sedan är det påsk. Jag vill även göra alla vår-ytterkläders-inköp till Nilsen för annars lär ju allt vara slut när vi är hemma igen. Har hittat bra vårkläder till honom tycker jag. Jag har dessutom just klickat hem en hel drös kläder på HM online - första gången för mig, så det är ju lite pirrigt. Lätt att gå crazy ...

Jamen jag tror jag blivit tokig. Kolla in baddräkten jag köpte - ohlala! Kanske kommer jag inte vara riktigt lika 'het' som bruden på bilden - men, hrmpf-harkel ... tills den kommer på posten och jag provat den så kan jag ju få drömma. Eller hur!
Den ska matchas med mina älsklings RayBans - modell: Pilot in GOLD (of course)!
Och så för att se litte mer preppy ut så slog jag till på den här klänningen:
Som jag vill ha till dessa fina sandaler från Vagabond.


Nu är jag redo för en sommar - en sommar utan dess like! Och solen på Mauritius - så klart!

lördag 13 mars 2010

[helger = LOVE]


Helgerna - ooooh, jag älskar dem!
Helgerna är UNDERBARA! Men alldeles för korta ...

Helgen har varit toppen! Vi började med middag en trappa upp i fredags (efter att jag och barnen hade eget fredagsmys med ostbågar & grillships - underbart att se barnens ögon lysa så lyckligt!). Mycket trevligt & gott.Tack Löken & T! Lördagen tillbringade jag med pojkarna på 3 man hand och vi gick för att äta lunch (våfflor) på Lilla Fabriken, dessvärre var våfflorna slut. Hur kan de vara det? Men lasagnen gick ner och vattenmelonsfatet som var till för alla gäster blev vårt. Oups! Trevligt med sällskap av dagis Filippa & Carl med mamma & faster. Efteråt åt vi glass i solen och gick sedan nöjda hem och vilade i sängen och framför tv-spel & datorn.

Nilsen gick på kalas hos Maya - ett riktigt prinsesskalas. Allt i rosa, ballonger överallt och ett helt pysselbord med massor av glitter, klistermärken och pärlor var uppdukat i köket. Vilken prinsessdröm. Nu var Nilsen den enda prinsen där så han tyckte det var sådär ... hahah --- men när tårtan duktades fram, fiskdammen hägrade och hallogenballonger i tema spiderman/hello kitty delades ut var det en mycket nöjd pojk som trippade hem. Där fanns pappa & farmor (som varit och lunchat i lugn & ro på J) så det var bara att fortsätta leken - även om tv-spelet var mycket lockande. Vi åt middag tillsammans, smaskiga korvar från Taylor & Jones, innan farmor åkte hem igen. Vi nattade barnen och kröp ner i soffan framför Melodifestivalen med ett stort glas rött i handen. Härligt!

Igår gick vi alla på F&S Familjegympa - oh vilken hit för kidsen, jaá i alla fall för Bosse som sprang & skuttade fram i den stora lokalen till musiken och riktigt storlös av glädje. Nilsen tyckte det var konstigt att mamma & pappa var med, han är ju van att gå med dagis på barngympa - utan oss. Men efter en banan & ett par klunkar vatten så var han på G igen och snurrade runt-runt både på rumpa & mage (tydligen det som var roligast). Vi tog en skön lunch ute (våfflor !) efter att ha varit hemma och duschat av oss. Sedan dagis-inhandling & på eftermiddagen tog vi alla en prommenad i solen ner till stora affären och handlade på oss smaskiga saker inför veckan. Barnen kom i säng, efter badbombs-bad och sagoläsning. Jag preppade inför måndagen & så var det nu äntligen dags för soffan. Jag tycker det är så superhärligt att sitta tillsammans med maken och bara slöglo på tv och småsnacka om stora & små saker. Det bästa jag vet! Faktiskt! Sån är jag, en soffpotatis utan dess like!

fredag 12 mars 2010

[bortbjudna]


... efter en hel dag hemma med två vilda & busiga små kids ska det bli lovely att få gå bort på middag ikväll. Äta gott & dricka ett glas rött. Precis som man önskar sig att en fredags kväll ska se ut!

[boka bord, tack]



På den här restaurangen - Restaurang B.A.R - vill jag boka bord nu, eller snart - och äta en smaskig middag med min make. Det ser så otroligt mycket ut som en restaurang som jag skulle gilla. Vacker fransk inspirerad industrilokal, menyn inriktad mot skaldjur & fisk och grundad av ägarna till LUX. Ja tack! Maken, boka bord ...




torsdag 11 mars 2010

[smyckad]


Tänk vad smycken gör mycket! Så coolt!

[bambi på hal is]

Jag letar efter ett skrivbord som detta .. någon som vet var jag kan hitta det?

Nu när solen skiner så underbart har gatorna här i storstan förvandlas till rena isbanorna. Det känns livsfarligt! Jag, Nilsen & Bosse skulle kunna sätta på oss skrillorna och kana ner för backen till dagis på morgonen. Tänk er den synen. Wooohooo! Se upp i backen, 1000 hål i nacken! Nilsen älskar slira omkring på isen och trilla omkull och halka och ha sig. Och så skrattar han så han nästan kiknar. Men tänk på alla stackars gamla människor som inte kan gå ut - gör de det så kommer de definitivt halk omkull och bryta lårbenshalsen hela högen. Och parkera på gatorna går det knappt att göra heller för snön smälter till hårda isberg som är näst intill omöjliga att ta sig över med bilen (om man nu då inte har 4-hjuls drift som vi). Men visst, det är vår i luften! Underbart :: Lovely! Än är det dock alldeles för kallt för vårjackor, jag vet - jag testade i morse. Önskade så, men på åkte puderrosa vinterjackan från OM igen. Brrr ...

Har haft en trevlig lunch-date med Fru M idag på Vurma. My o my! Hur cool kan personalen på ett fik/lunchhak få tycka att de är! På gränsen till otrevliga! To cool for their own good, skulle jag vilja säga. Jag beställde laxen och frågade om det fanns risk för att den var torr (det värsta jag vet) eftersom den var ugnsbakad: "Du, jag äter inte lax så jag har faktiskt ingen aning" fick jag till svar av den übercoola tjejen med dreadlocks. Noho! BUT YOU WORK HERE, NO? Jaja! Att träffa kompis M är i alla fall alltid lika najst. Det snackades mycket om deras kommande resa. De åker till Thailand för att fira maken M nästa vecka. Njut & stressa av vännen!

Busen sover och jag ska betala räkningar. Jippiyaya! Roligare att kolla in Littlesister som håller på att välja tapet till hallen. Jag röstar på den här från Josef Frank ... fast i gult. Det blir en fin fin färgklick!

bild lånad här.

onsdag 10 mars 2010

[så sant]

"Själv är jag hemmafru - och tro mig, det är ett heltidsjobb!"

[play]

Alla dessa Play-kanaler på webben är ju bara helt fantastiskt. Nu ska jag ut och titta runt lite .. jag passar på när Busen sover. Trots att solen strålar underbart utanför mitt fönster. Ljuvligt med denna timma egen-tid!
Och så drömmer jag om att få bada i det turquisa Mauritius vattnet om mindre än en månad! I min nya bikini. YAY!

tisdag 9 mars 2010

[drömmar]


Det här duschdraperiet skulle definitivt göra sig väldigt bra ute i min stuga. Wow! Tänk vad glad man skulle bli varje morgon man då man ska ta en dusch ... älskar volangerna, älskar färgerna! Lite galet, men ändå så härligt. Man blir som sagt glad! Ge mig!

Och så kan jag lägga mina ringar i den här - när jag rensar fisken som jag jag fångat nere vid ... haha! It's a ringholder! Vem kan leva utan en sådan ...

Och så kan jag sitta och läsa i den här underbara lilla fotöljen.

 
Och äta en god & lång middag i goda vänners lag runt det här vackert dukade bordet. Något riktigt italienskt och gott ...

För att sedan somna nöjd i den här underbara skapelsen till säng. Tjollahopp! Tror det är den vackraste möbel jag sett ... Kolla alla detaljer på sängstolparna. Ååååh ...

Glömde ...
  När jag bakar en saftig sockerkaka har jag naturligtvis på mig detta fina förkläde.

För att sedan svida om inför middagen till denna lilla underbara klänning.

Som jag matchar med detta galet vackra & coola halsband ...
Det ska jag faktiskt försöka mig på att göra ett liknande själv.Ikväll kanske.

Och dessa skor vill jag också ha på mig ... vilken färgklick, med blommor på dessutom. Hibiskusblommor.

Allt från absoluta favoriten Anthro - så klart!
Jamen jag vet ... ! Jag är hopplös. MEN drömma måste man. Och jag bara måste det ibland, för att få stilla mitt stora Anthro begär & längtan efter att få gå och strosa med kompis-Lotta i dessa ljuvliga butiker ...