lördag 13 mars 2010

[helger = LOVE]


Helgerna - ooooh, jag älskar dem!
Helgerna är UNDERBARA! Men alldeles för korta ...

Helgen har varit toppen! Vi började med middag en trappa upp i fredags (efter att jag och barnen hade eget fredagsmys med ostbågar & grillships - underbart att se barnens ögon lysa så lyckligt!). Mycket trevligt & gott.Tack Löken & T! Lördagen tillbringade jag med pojkarna på 3 man hand och vi gick för att äta lunch (våfflor) på Lilla Fabriken, dessvärre var våfflorna slut. Hur kan de vara det? Men lasagnen gick ner och vattenmelonsfatet som var till för alla gäster blev vårt. Oups! Trevligt med sällskap av dagis Filippa & Carl med mamma & faster. Efteråt åt vi glass i solen och gick sedan nöjda hem och vilade i sängen och framför tv-spel & datorn.

Nilsen gick på kalas hos Maya - ett riktigt prinsesskalas. Allt i rosa, ballonger överallt och ett helt pysselbord med massor av glitter, klistermärken och pärlor var uppdukat i köket. Vilken prinsessdröm. Nu var Nilsen den enda prinsen där så han tyckte det var sådär ... hahah --- men när tårtan duktades fram, fiskdammen hägrade och hallogenballonger i tema spiderman/hello kitty delades ut var det en mycket nöjd pojk som trippade hem. Där fanns pappa & farmor (som varit och lunchat i lugn & ro på J) så det var bara att fortsätta leken - även om tv-spelet var mycket lockande. Vi åt middag tillsammans, smaskiga korvar från Taylor & Jones, innan farmor åkte hem igen. Vi nattade barnen och kröp ner i soffan framför Melodifestivalen med ett stort glas rött i handen. Härligt!

Igår gick vi alla på F&S Familjegympa - oh vilken hit för kidsen, jaá i alla fall för Bosse som sprang & skuttade fram i den stora lokalen till musiken och riktigt storlös av glädje. Nilsen tyckte det var konstigt att mamma & pappa var med, han är ju van att gå med dagis på barngympa - utan oss. Men efter en banan & ett par klunkar vatten så var han på G igen och snurrade runt-runt både på rumpa & mage (tydligen det som var roligast). Vi tog en skön lunch ute (våfflor !) efter att ha varit hemma och duschat av oss. Sedan dagis-inhandling & på eftermiddagen tog vi alla en prommenad i solen ner till stora affären och handlade på oss smaskiga saker inför veckan. Barnen kom i säng, efter badbombs-bad och sagoläsning. Jag preppade inför måndagen & så var det nu äntligen dags för soffan. Jag tycker det är så superhärligt att sitta tillsammans med maken och bara slöglo på tv och småsnacka om stora & små saker. Det bästa jag vet! Faktiskt! Sån är jag, en soffpotatis utan dess like!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar