måndag 28 februari 2011

GLAD!


Jamen hönni (som vi säger i småland)!
Hur GLAD blir man inte när man ser sånt här ... det är ju mina Boho Chic örhängen som hon skriver om, till sin önskeoutfit!
Tant Johanna, stort tack! Det är alltid kul när någon gillar en arbete.


ON OUR OWN

{ nya sjalen fårn COS är en stor-favorit! }


God morgon 'härliga' måndag!
Tidigt, tidigt imorse pussade Maken mig på pannan och sa hej då. Han åker till Singapore idag för att stanna hela veckan. Så det är "the dream-team" som spelar på hemmaplan. Vi saknar Maken väldigt mycket

Veckan började bra. Barnen till dagis, städat här hemma & en latté med trevliga mamas på 'lilla'. Jag har kommit hem, njuter av nystädat & mitt doftljus {så klart!} och jobbar på. Har ett par smycken som ska levereras denna veckan - och så bara måste jag göra klart ett par uppgifter på kursen jag går. Detta görs samtidigt som Busen nu myser i soffan och jag mumsar på en pan chocolate! Mums! Nu: Dags för lillabus att sova. Ha en bra dag! 
{ pärlor - rosa, vitt, silver & butterflies ... for a little, little girl  }

lördag 26 februari 2011

NÅGRA FAVORITER


Ni vet hur man har sina favoriter i hemmet. Och hur de förändras hela tiden. Men just nu är mina favoriter här hemma:

1) Min lilla smyckes-hörna, ovanpå Busens vita byrå med kläder, inne i vårt sovrum. Jag har en smyckeshängare (heter det så?), två vackra glas-vitrin-boxar och ett vackert tvålfat från Anthro (och en Evfa Attling box) där alla mina smycken samsas. Det är nog min tjejigaste-hörna här hemma & därför gillar jag den extra mycket - som enda tjej här hemma.

2) Det ena vardagsrumsfönstret. Dels älskar jag de tjocka och djupa marmorskivorna och sedan är jag mycket fäst i de antika mässingsljusstakar som jag & maken ärvt av våra respektive mor- & farföräldrar. Tillsammans med ett av mina Voluspa doftljus (vem kunde ana att man kan bli beroende av dessa ljus!).

3) Det andra vardagsrumsfönstret. I respektive fönster står två fina House Doctor lampor med vita Watt & Veke skärmar. I detta fönstret har jag samlat mina koraller & snäckor, från de resor som vi gjort, på en silverbricka och med en glaskupa över dem. Jag  vet, lite B att samla på snäckor & sånt ... men jag tycker de är så fina minnen & vackra att titta på, så de får ligga där.

4) Köksbordet. Själva köksbordet är ingen favorit precis (det ska sprayas vitt snart, snart) men jag gillar att sitta vid det, lukta på mitt andra Voluspa doftljus och titta på mina tulpaner som jag byter ut så fort de har vissnat. Här är jag som mest kreativ.

Vad har ni för favoritplatser hemma?

HA EN HÄRLIG LÖRDAG!

Ä LÖRDÁ IDÁ?


Varje lördags morgon sätter Bosse (och ibland även Nils) sig spikrakt upp i sängen, gungar lite fram & tillbaka för att han egentligen är för trött för att vakna, och säger:
"Ä lördá idá? Äta godisch?"

Lycka är att få ta ett par 50-öringar (tur att jag glömde lämna in dem, eftersom vanliga 1 kronor inte fungerar) och vrida runt Jelly Beans apparaten som 'pappan' kom hem med från hans senaste USA-trip. Mindre trist om man får de med popcornsmak eller lakrits, eller kaffe. Blö! Alla andra är gudomligt goda!

Så idag får vi vrida på apparaten. Hurra!

fredag 25 februari 2011

IDAG:

Fortfarande mega-huvudvärk och bubbel men so far no kräka {peppar, peppar, ta i trä}.
Håller tummarna att lyckan ska hålla i sig ...

Idag är det  fredag. Veckans bästa dag, bara för att man njuter av att helgen står på tur. Och för att man vet att man får tillbringa helgen med maken som är ledig.

{ * }
Hittade den här fina bilden via Ellmania. Och vilken bra idé, att göra blommor av pompombollar. Inför Nilsens födelsedags kalas köpte jag allt som behövs för att göra pompombollar, massor av dem. Men så kom jag på någon timma innan kalaset började att de nog skulle uppskatta en skattjakt mer än att sitta stilla och göra bollar. Hahaha ... i alla fall med tanke på att det var 7 små pojkar och 2 små flickor som kom. Hahaha, men pysselmamman kan ju få drömma. Nu kanske jag kan göra blom-pom-poms istället ... Vacker bild, kanske inte lika vackert i verkligheten!

HAPPY FRIDAY!

torsdag 24 februari 2011

INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

{ cool chic }

Snopet!
Istället för att komma hem på lördag, enligt planen, så sitter jag här hemma i Storstaden nu idag. Med mina två små chipmunks med mig.

Vad som hände?
Littlesis & Flisan kom ner igår runt halv sju. Vid 8-tiden fick Flisan kräksjukan och nu på morgonen fick även littlesis det. Stackars dem! Och då kände jag att; nähä ... nu tror jag att jag bokar en tågresa hem idag. Så vid halv ett satt vi på tåget åter mot Stockholm. Självklart förstår ju jag också att om vi blivit smittade så blev vi det redan igår. MEN jag känner bara att det känns lite bättre att vara hemma hos sig själv när H****tet bryter ut. Och jag håller tummarna så hårt, så hårt att vi ska slippa det. Slippa skiten! Gah!

Tågresan gick precis lika bra idag (trots att vi fick åka baklänges). Barnen skötte sig som små änglar. Busen passade t o m på att ta sin eftermiddags-tupplur i min famn {gosse-bosse}. Sämre skötte sig Taxi Stockholms chaufförer när vi kom fram till Stostaden. O.M.G! Service - det verkar vara något som man inte behöver lära sig som taxi-chaffis, eller!? Först och främst hade inte en enda bil någon barnstol - men denna gång fanns bälteskudde (!). Jag fick ställa barnen själva vid väskorna och be dem stå duktigt stilla medan jag gick från bil till bil och frågade om de hade bilbarnstol. Och japp, sista bilen i ledet hade en. Jag borde anat oråd. När jag ska sätta Bosse i stolen är den alldeles blöt och när jag tittar ner på sätet droppar det kräk ner på sätet, under barnstolen . Tack så mycket för den! En harang av fula ord från en trött mamma, och så ut med båda kidsen och så började vi om på ruta ett. I minus 18 grader. "Ta en annan bil då !" är taxi-chaffisen fräck nog att skrika efter mig. Trevlig snubbe! Tillslut förbeställde jag en bil som kom med stol, kudde och chaffisen var t o m en gnutta trevlig. Nu funderar jag starkt på att byta till ett annat taxi-bolag, men blir det bättre tros?!

Nu är vi alltså hemma, jag har sanerat oss (duschat och smörjt in) och slängt alla våra kläder i tvätten. Och nu tror jag minsann det bubblar i min mage & snurrar lite i kolan ... NOOOOO!

onsdag 23 februari 2011

PACKA UPP, PACKA OM, PACKA NER

Det är mycket packa upp, packa ner, packa om och resande just nu för min del. Vet inte hur det blev så ...

Det är himla kul, men man blir också lite trött av det ...
Jag kan sakna vardags-lunken. Att bara vara hemma och lunka omkring, lämna barn på dagis & jobba. Jaá, suck, jag ligger så mycket efter! Ni som emailat och vill beställa smycken, jag återkommer i helgen då jag är hemma igen. Min web-email vill inte fungera. Jag ber om ursäkt för detta! Inte alls proffsigt ... inte alls (och dessutom mycket stressande för mig).

Hur mår ni vänner?
Lämna gärna en kommenater ...

I SMÅLAND

{ en med ninentendo ds }

{ en som somnade i mammas knä }


V.A.R.J.E dag säger Bosse: "Åka tut-tut-tåget till momo idag?".
Och varje dag blir mitt svar: "Inte idag Bosse".

Men igår kunde jag svara: "ja'a, idag ska vi det! Vi ska åka till momo & mofa idag."
Stor glädje & massor av förväntan hos denna lilla mys-korv. För Nilsen är det viktigast att vi åker X2000 plus noll (som han kallar det, för att det går snabbast) OCH att vi äter pannkakor med sylt i pipflaska och dricker päron MER på tåget. Haha!

Det började dock med en arg blog-mamma, den förbeställda taxin som kom hade varken bilstol eller bälteskudde (!) fast jag förbeställt det och t.o.m ringt och bekräftat min beställning samma morgon. Argh! "Vill du avboka bilen?" har snubben mage att fråga. Efter lite argh-"€/?! från min sida sattes i alla fall bilstolen in och lillnils fick sitta löst (!) i mitt knä ner till stationen. Som om jag skulle hinna boka om min beställning! Men resten av resan gick som på dans. Ett barn med iPad och ett med Nintendo DS ... Litepannkakor på det och vi var framme. Smidigt! Två väldigt resvana små-korvar är vad vi har. Och lyckan var total när vi kom fram till momo & mofa. Vi firade momo med prins-tårta, semla & chokladboll. Lekte med alla roliga leksaker de har och åt god middag. Sedan somnade alla i familjen lillau. lyckliga och belåtna i samma säng. Att sedan själv få krypa ner hos två varma & mysiga pluttar är det bästa som finns.

Nu saknar vi Maken som är i Tyskland på jobb. Flyger in till hemmet nu snart. Stackars Maken i dessa tider, varje år! Puss!

I kväll kommer kusin Flisan också hit. Då blir det liv i luckan! Kul!

tisdag 22 februari 2011

ON THE MOVE



En latté på morgonen är ett MÅSTE för mig. Om så bara jag får ett par sippar innan vi jagar iväg till dagis och dagens aktiviteter. Jag har just sippat på min andra idag. Jag känner att jag verkligen behöver det med tanke på att en taxi kommer om 15 minuter för att köra ner oss till Centralstationen. Därifrån tar vi tåget i drygt 3 timmar för att hälsa på mormor & morfar i småland. Det är sportlovsvecka där nere och båda två är lediga. Maken lämnar vi hemma i Storstaden.

Dessutom är det mammas födelsedag idag - hurra! Det ska vi fira med prinstårta i eftermiddag. Grattis fina mamma! 

Vi ses i Småland nästa gång ...  ha en fin tisdag! / u.

måndag 21 februari 2011

VAD JAG SHOPPADE?

Jag fick frågan om jag kunde visa vad jag shoppade i helgen. With a pleasure!
So here we go! Några saker ...

{ Barbour Bedale Olive Green Jacket }

{ No7 Beauty Serum - can't live without it }

{ mörkt marinblå klänning från COS }

{ kaffe kopp med min & makens bokstav (Anthro) & en scrafs på COS }

{ barnens namns bokstäver på Anthro } 

{ ljuvliga bokstäver}

{ torrschampo - ska testa ... ska vara så bra! }

{ halsband från COS; silverkedja med halvädelsten }

Jamen ni ser ju. London är ett shopping paradis och jag ÄLSKAR deras ljuvliga utbud av det mesta ... Ä.L.S.K.A.R!

LONDON


What a lovely weekend jag har haft!
Jag reste i tidigt i fredags morse (znark! speciellt efter en natt med en Buse som inte ville sova) och landade i London redan 09:30. Hann inom min bank och aktiverade uk-bankkortet på vilket jag 'hittade' £700 på!! Så trist då ... Jag mötte sedan upp kompis Fröken London! Åh så skoj att träffa denna kära vän igen. Fröken L och jag lärde känna varandra då jag fortfarande bodde i London och min Make flyttade hem till Swiiiden i samma veva som hon flyttade dit. Perfekt! Vi hade mycket skoj tillsammans!

Vi började med en god Wagamama lunch. Jag älskar deras Chicken Katzu. Älskar! Och deras Äpple & Lime juice. Och deras Edamame. Mums! Vi satt där och babblade så länge vi kunde innan hon var tvungen att gå tillbaka till jobbet. Så var det dags för mig att 'göra-London'! Jag började med en latté på Pret för att vakna till och komma i rätt London-feeling! MmmmMmmm ... 

{ för mig en riktig london-latte (snygg tumme!)}

{ känns mysko att handla svenskt i London. men oh så mycket najst }

{ pling-plong-town : en härlig feeling }

In på Anthro, in på COS, in på Liberty, in på GAP, in på COS igen. Shoppa, shoppa, shoppa. Oj vad tungt det blev att bära på allt. Och så begav jag mig via Soho & China Town mot Covent Garden där min bästa beadshop ligger. Spenderade en evighet bland alla pärlor, kedjor, hängen och hämtade till slut upp min förbeställda order. Så mycket härligheter. Tyvärr var inte allt som jag tänkt mig, men jag ska nog kunna komma på något bra även med de sakerna. Var tvungen att plocka på mig lite saker i lösvikt också för att känna mig 'nöjd' innan jag gick ut genom den blå dörren ... (älskat b.t.w alla dessa färgglada dörrar som de har i UK, de gör mig glad.). Gick via Leicester Square & Piccadilly tillbaka mot Regent Street och hittade inom Barbour-butiken. Spanade in, klämde på & provade den jacka jag alltid velat ha. Hittade dock inte rätt färg och storlek. Kände mig dessutom ganska nöjd och hade jäkligt ont i fötterna efter en hel dag på gående fot. Jag nöjde mig runt halv 6 och gcik mot Fröken L's jobb, hittade ett Starbucks mittemot och satte mig i en av deras lovely fotöljer och åt en fruit bar & drack en Vanilla Rooibos (mitt absoluta favvo tea). 

{ covent garden : i like a lot }


{ prova, prova, prova . som vanligt ingen 'modeblogare' }

{ vanilla rooibos tea grande }

{ delicious oat flapjack }

Fröken L hämtade upp mit och vi drog hem till henne. Att vi kom hem till hennes mysiga lägenhet var ett under för mina fötter var så ömma nu efter allt prommenerande under dagen. O.M.G! Dessutom kände jag mig helt slut. Lite sömn och full ruljans hela dagen. Ville bara sjunka ner i hennes soffa, snacka skit och dricka ett glas vin. Sova! MEN efter ett glas vin, lite skitsnack OCH en DUSCH så var jag på G igen och vi åkte för att avnjuta en najs middag på Yauatcha i Soho. Ett väldigt trevligt ställe - men fy sjutton vilken dålig service och maten var inte den bästa kines vi testat, så no-no more times! Hem och sova runt midnatt ... (äntligen!).

{ en 'snorig' dimsum }

{ fina Fröken L : en pingla, eller hur! (ser ni boho-chic örhängena!)}

Lördag och en nya dag att vaka upp i London - det regnade, så klart! Det känns faktiskt som min andra hemstad. Vi bodde ju trots allt 3 år i London och eftersom jag inte 'jobbade' de första 10 månaderna som vi var där så hann jag prommenera så mycket och lärde verkligen känna stadens alla hörn. Känns så hemtrevligt då jag är tillbaka. Sedan hjälper det till att ha en så fin vän kvar i London som dessutom bor väldigt mysigt i Wapping. Vi började dagen med en Starbucks latté - prommenerade hela Bond Street. In och ut i de lyxiga butikerna och drömde oss bort (fick vackra smyckens namn nedskrivna på lappar för att överlämna till Makarna ... hahah). Ett självklart stopp på 'Mullan' men jag är inte alls imponerad av deras nya kollektion, för mycket brand för mig med de nya stora guldiga plattorna mittfram! Jag gick istället och shoppade min Barbour Bedale Olive Green jacket med foder - och älskar den. Längtar tills jag kan ha den på mig i vår! Det komiska är att jag valde att köpa barn-storleken för de vuxna storlekarna börjar på 36 - det är för stort för mig. De ser dock precis likadana ut (några små skillnader). Haha!

Vi hamnde sedan på Selfridges där vi strosade, luktade, tittade, klämde, shoppade och njöt innan det var dags för en Wagamama-lunch (igen! jag vet, i love it!). Där satt vi och snackade om livets allvar. Fina Fröken L! Du är värd världen! Det vet jag att du vet!
Sedan var det dags för ett glas skumpa på det här helt fab stället (off Bond street) - Mews. Gillar 'deras' ordspråk:
Efter ett glas bubbel och ännu mer snick-snack var det dags att röra sig hemåt MEN först var vi ju bara tvugna att ta en tur inom det ställe som måste vara det mest hypade ställe in London just nu: Ambercrobie & Fitch. O.M.G! Herre gud! Vad! Mycket! Folk! Inte en chans att man skulle kunna handla något där ... så vi insöp lite parfym och vackra magmuskler och lämnade 'da place'. Hem och vilade fötterna. Och så iväg igen mot Chelsea, och en mysig UK-typsik middag på Tom's Kitchen. Mycket god mat och trevlig stämning. Oh what a lovely day!

{ gott lamm - men oh så mastigt }

Söndag och sista dagen i London. Vi tog sovmorgon. Stackars Fröken L var ledsen. Vi tog det lugnt, jag pressade ner alla mina nya 'vänner' i väskan och handväskan för att slippa checka in. Det gick med stor möda. Och så drog vi med oss allt för att ta en sväng på stan - igen! Vi gick en sväng på Liberty, en sväng på COS och jag hittade en fin present till min mamma som fyller år imorgon. Skönt! Och lite tilll till mig ... haha! Och sedan slog vi oss ner på Starbucks för lite lunch och mys. Jag hann med både en Latté och och en vanilla rooibos och en fruitcake och en chocolate brownie - och så hann vi avverka en rad samtals-ämnen (igen), innan jag rörde mig upp mot Paddington och Expressen för att att runda av denna härliga weekend och flyga hemåt.

Vilken mys-pys weekend! Och vad mysigt att få tillbringa den med dig fina Fröken L. Du vet att jag hade det mysigt (oroa inte dig, that's what friends are for). Nu är början på nå´t bra (hur det än blir) - jag lovar!

{ en av alla dessa goda Starbucks jag hann dricka i London }

Väl hemma, runt halv 11 var jag väldigt nöjd (trött) och fick äntligen pussa på mina två små sovandes beauties och en vaken & fin make! Kärlek!


Ni hör ju: London rocks!

lördag 19 februari 2011

... OJ VAD JAG NJUTER

Jag {HJÄRTAR} London! Jag har det så bra!
Full rapport kommer på måndag - med bilder och shoppingbevis.
London är ju så najst!
SÅ NAJST!

Och Sanna är en mysig vän att hänga med!

TREVLIG HELG!
u.

torsdag 17 februari 2011

WEEKEND-RESA


Imorgon (tidigt, tidigt) åker jag till London (ON MY OWN)! 

För att hälsa på finaste Fröken London. Det var ju henne jag skulle åka till innan jul där när det blev snö-kaos, minns ni?. Den här gången flyger jag SAS och jag ber till alla vädergudar som finns och alla flygplan som ska flygas att jag verkligen kommer iväg nu imorgon. Nu är jag London-sugen!

Vad vi ska göra ... ?

Jag ska förbi ett av alla de ställen som jag gör inköp på till littleu. Jag har redan gjort en stor beställning via nätet som ska hämtas upp imorgon i deras fina butik. Där ska jag dessutom strosa och kolla in lite av deras nyheter. PÄRLOR i massor.

Jag ska strosa, insupa Londons underbara atmosfär. Jag ska springa in & ut i affärer som:
Anthropologies (äntligen!)
Ambercrombie & Fitch
- Whistles
- Selfridges
- COS
- Reiss
- GAP
- Hackett
- Liberty
- Harrods
- Harvey Nichols
...och mycket mer. Tydligen ska 'nya' Regent St. vara väldigt bra, så där kommer jag strosa.

Vi ska äta lunch på Wagamama.
Kanske hinna med en fika på det här superschyssta fiket. Och gärna dricka en smoothie (mango madness:drack en om dagen då jag jobbade där.) däremellan.

Vi ska äta middag på Yauatcha och på Tom's Kitchen Chelsea.
Vi ska sitta och dricka vin och snacka skit och vi ska prommenera och bara gå omkring så som man gör i London. Spana in andra människor. Jag älskar hur det inte finns någon självklar 'kod' i London - ja ni vet så som det är här i lilla Stockholm (i hela Swiiiden för den delen) - alla måste ha exakt samma saker (och allra helst som alla modebloggare). Därför njuter jag av att bara spana in alla roliga, fina & annorlunda stilar i London.

Jag gissar på att det kanske blir en runda på Spittan (Spitafields Market) kanske, eller kanske uppe i våra gamla hemtrakter i Angel.
Tips?

Jaá, ni hör ju. Vilken helg va!

(nu måste jag jobba undan en del saker för att sedan packa och röja undan här hemma så det är fint när maken tar över ... )

onsdag 16 februari 2011

TOOTHPICKS

{ en dagens }

Ni vet ju att jag tjatat om dessa j.crew ankle toothpick manchesterjeans en massa gånger. Hur mycket jag älskar dem! Och på begäran har jag nu försökt ta en bild på dem. Well, nå´n modebloggare blir jag inte - fattar inte  hur de gör det (har de någon med sig som alltid tar deras 'dagens'?). Mina favvojeans har i alla fall perfekt längd (ankel) och har en fin dragkedja ner till. De är perfekt size, tight men stretch. Och så är de mjuka & sköna. Jag trivs i dem. Snart har jag två eller 3 par till ... hurra! (tack kalas-lotta & Mr Make)

Till dessa jeans har jag på mig:
- vit shirt från Whyred
- kavaj Zara
- skärp Hunky Dory
- halsband Hunky Dory

Nu dags att sätta fart, piffa till sig & dra på middag till Gudfar & Fin-Mona. Vardagslyx, eller hur!

ROSTAT

{ Fru Flygvärdinna, Fru Fabrik & lilla.u }

Jag sitter och jobbar i köket. Gud vad jag saknar att inte ha en egen arbetsplats där alla mina saker kan stå framm jämt och det kan vara organiserat i färger & pärlor & material. Jag funderar på om jag ska fråga Konstnärinnan som hyr brf's lokal om jag får hyra in mig hos henne, tänk att få ha ett hörn i ateljen. Så länge funkar köksbordet ...

Morgonen började bra. Lämning på dagis, Fru Fabrik under armen och så gick vi för att träffa Fru Flygvärdinna på trevliga Rostat (Upplandsgatan i Vasastan). Har ni inte varit där än, gå! De serverar väldigt gott kaffe i stora koppar, färskpressad juice och allt bröd kommer från Fabrique. Och känslan är fantastisk, det känns som om man kliver in på ett av USA's Le Pain Quotidien. Lovely!
(... och ser ni golvet - i love. skulle vilja ha det i min hall!)

Nu ska jag strax hämta Busen för att sedan jobba vidare med mina älskade pärlor. Tjingeling!

tisdag 15 februari 2011

BACK TO BUSINESS

Idag är båda killarna på dagis igen och jag är tillbaka i vanliga vardagen. Det är lite tomt, men samtidigt väldigt skönt med de där 3 timmarna på förmiddagen då jag är helt själv - inte har någon att ta hand om. Nu ska jag och Busen strax gå och hämta storebror på dagis och sedan tror jag minsann att vi ska baka chokladbollar och köpa med oss lite fina tulpaner hem, tända ljus och mysa.

Efter lämningen imorse träffade jag ett gäng andra mammor på 'Lilla' och drack en latté och snackade en massa 'skit'. Det är verkligen så himla härligt att ha dessa mammor/vänner (för det är ju det det är - såklart) i ens närhet och som jag kan chitchatta med om det mesta. Kram till er! Och stackars fina Fru Fabrik som genomgått samma operation som jag - finito med hennes halsbmandlar nu också. Tufft! Extra stor kram till dig.

Tog mig ner på stan i strålande solsken och fjäderlätta, dalande snöflingor. Vintern är så vacker. Gäller att passa på att njuta för snart är det vår (think spring, eller hur Anna ... en väldigt härlig blog by the way skriven av en väldigt humoristisk tjej i amerikat.) Jag har fått en hel del beställningar på mina smycken den senaste veckan och var tvungen att uppdatera mina förråd. Så snopet att vissa saker kanske tar upp till en månad att få hem!

Ikväll ska jag börja packa inför min weekend i London. Åker på fredag morgon. HURRA!

måndag 14 februari 2011

OH LALA!

Lycklig!
Maken kom just hem från jobbet och vad har han med sig?!
En vacker påse med två vackra askar från Efva Attling.
Kärlek!
De heter Crazy hearts. 
På halsbandet hänger tre hjärtan; ett för maken, ett för nilsen & ett för busen ... så fint & så enkelt!
På armbandet flera hjärtan, massor av crazy hearts.
Han är så bra på att överraska min make. Visst är det fantastiskt att han valt ut dem till mig. Jag har dem på mig och det känns väldigt bra. De är så fina.


Älskade Make ... tack!


{ crazy hearts }

ALL YOU NEED IS LOVE

Till min man & mina kiddos idag: 
♥ you!


14 februari och ALLA HJÄRTANS DAG idag. 
Då ska man hjärta alla. 
Och det gör jag idag. 

Till familj & alla vänner som läser det här:

söndag 13 februari 2011

PÅ FÖTTERNA i VÅR ?


Dessa fossingar. De vill ha nya skor (ALLTID)!

Jag ska köpa mig ett par nya vår skor och jag vill ha en ankelhög känga med lite klack. Jag vill kunna ha dem till mina slimfit ankel-jeans, till mina klänningar med tights men även till mina vida Hudson jeans.

Jag väljer lite mellan dessa två:

{ whyred }
{ acne }

Vad tycker ni?
Kanske det fler som jag bör spana in?
Kanske i London nästa helg ... mmm ...