torsdag 24 februari 2011

INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

{ cool chic }

Snopet!
Istället för att komma hem på lördag, enligt planen, så sitter jag här hemma i Storstaden nu idag. Med mina två små chipmunks med mig.

Vad som hände?
Littlesis & Flisan kom ner igår runt halv sju. Vid 8-tiden fick Flisan kräksjukan och nu på morgonen fick även littlesis det. Stackars dem! Och då kände jag att; nähä ... nu tror jag att jag bokar en tågresa hem idag. Så vid halv ett satt vi på tåget åter mot Stockholm. Självklart förstår ju jag också att om vi blivit smittade så blev vi det redan igår. MEN jag känner bara att det känns lite bättre att vara hemma hos sig själv när H****tet bryter ut. Och jag håller tummarna så hårt, så hårt att vi ska slippa det. Slippa skiten! Gah!

Tågresan gick precis lika bra idag (trots att vi fick åka baklänges). Barnen skötte sig som små änglar. Busen passade t o m på att ta sin eftermiddags-tupplur i min famn {gosse-bosse}. Sämre skötte sig Taxi Stockholms chaufförer när vi kom fram till Stostaden. O.M.G! Service - det verkar vara något som man inte behöver lära sig som taxi-chaffis, eller!? Först och främst hade inte en enda bil någon barnstol - men denna gång fanns bälteskudde (!). Jag fick ställa barnen själva vid väskorna och be dem stå duktigt stilla medan jag gick från bil till bil och frågade om de hade bilbarnstol. Och japp, sista bilen i ledet hade en. Jag borde anat oråd. När jag ska sätta Bosse i stolen är den alldeles blöt och när jag tittar ner på sätet droppar det kräk ner på sätet, under barnstolen . Tack så mycket för den! En harang av fula ord från en trött mamma, och så ut med båda kidsen och så började vi om på ruta ett. I minus 18 grader. "Ta en annan bil då !" är taxi-chaffisen fräck nog att skrika efter mig. Trevlig snubbe! Tillslut förbeställde jag en bil som kom med stol, kudde och chaffisen var t o m en gnutta trevlig. Nu funderar jag starkt på att byta till ett annat taxi-bolag, men blir det bättre tros?!

Nu är vi alltså hemma, jag har sanerat oss (duschat och smörjt in) och slängt alla våra kläder i tvätten. Och nu tror jag minsann det bubblar i min mage & snurrar lite i kolan ... NOOOOO!

3 kommentarer:

  1. oh no stackars er...

    hemska hemska kräksjukan...DEN saknar vi inte!

    SvaraRadera
  2. KalasLotta & Camilla: Tack! HOPPAS SÅÅÅÅ!

    SvaraRadera