lördag 26 februari 2011

NÅGRA FAVORITER


Ni vet hur man har sina favoriter i hemmet. Och hur de förändras hela tiden. Men just nu är mina favoriter här hemma:

1) Min lilla smyckes-hörna, ovanpå Busens vita byrå med kläder, inne i vårt sovrum. Jag har en smyckeshängare (heter det så?), två vackra glas-vitrin-boxar och ett vackert tvålfat från Anthro (och en Evfa Attling box) där alla mina smycken samsas. Det är nog min tjejigaste-hörna här hemma & därför gillar jag den extra mycket - som enda tjej här hemma.

2) Det ena vardagsrumsfönstret. Dels älskar jag de tjocka och djupa marmorskivorna och sedan är jag mycket fäst i de antika mässingsljusstakar som jag & maken ärvt av våra respektive mor- & farföräldrar. Tillsammans med ett av mina Voluspa doftljus (vem kunde ana att man kan bli beroende av dessa ljus!).

3) Det andra vardagsrumsfönstret. I respektive fönster står två fina House Doctor lampor med vita Watt & Veke skärmar. I detta fönstret har jag samlat mina koraller & snäckor, från de resor som vi gjort, på en silverbricka och med en glaskupa över dem. Jag  vet, lite B att samla på snäckor & sånt ... men jag tycker de är så fina minnen & vackra att titta på, så de får ligga där.

4) Köksbordet. Själva köksbordet är ingen favorit precis (det ska sprayas vitt snart, snart) men jag gillar att sitta vid det, lukta på mitt andra Voluspa doftljus och titta på mina tulpaner som jag byter ut så fort de har vissnat. Här är jag som mest kreativ.

Vad har ni för favoritplatser hemma?

HA EN HÄRLIG LÖRDAG!

1 kommentar:

  1. Tack för gullig hälsning hos mig. Gjorde mig superglad! Vilka trevliga favoritplatser:-). Jo, min man är borta ganska mycket. Inte jättemycket men minst varannan månad blir det och nästan alltid USA och LA. Och då borta kanske 7-9 dagar. Och det går oftast superbra, man har ju lite rutin. Det värsta tycker jag är att det är ju rätt tråkigt, speciellt så här på helgen. Hur ser det ut för er? Fortsatt fin lördag! Kram!

    SvaraRadera