torsdag 17 februari 2011

WEEKEND-RESA


Imorgon (tidigt, tidigt) åker jag till London (ON MY OWN)! 

För att hälsa på finaste Fröken London. Det var ju henne jag skulle åka till innan jul där när det blev snö-kaos, minns ni?. Den här gången flyger jag SAS och jag ber till alla vädergudar som finns och alla flygplan som ska flygas att jag verkligen kommer iväg nu imorgon. Nu är jag London-sugen!

Vad vi ska göra ... ?

Jag ska förbi ett av alla de ställen som jag gör inköp på till littleu. Jag har redan gjort en stor beställning via nätet som ska hämtas upp imorgon i deras fina butik. Där ska jag dessutom strosa och kolla in lite av deras nyheter. PÄRLOR i massor.

Jag ska strosa, insupa Londons underbara atmosfär. Jag ska springa in & ut i affärer som:
Anthropologies (äntligen!)
Ambercrombie & Fitch
- Whistles
- Selfridges
- COS
- Reiss
- GAP
- Hackett
- Liberty
- Harrods
- Harvey Nichols
...och mycket mer. Tydligen ska 'nya' Regent St. vara väldigt bra, så där kommer jag strosa.

Vi ska äta lunch på Wagamama.
Kanske hinna med en fika på det här superschyssta fiket. Och gärna dricka en smoothie (mango madness:drack en om dagen då jag jobbade där.) däremellan.

Vi ska äta middag på Yauatcha och på Tom's Kitchen Chelsea.
Vi ska sitta och dricka vin och snacka skit och vi ska prommenera och bara gå omkring så som man gör i London. Spana in andra människor. Jag älskar hur det inte finns någon självklar 'kod' i London - ja ni vet så som det är här i lilla Stockholm (i hela Swiiiden för den delen) - alla måste ha exakt samma saker (och allra helst som alla modebloggare). Därför njuter jag av att bara spana in alla roliga, fina & annorlunda stilar i London.

Jag gissar på att det kanske blir en runda på Spittan (Spitafields Market) kanske, eller kanske uppe i våra gamla hemtrakter i Angel.
Tips?

Jaá, ni hör ju. Vilken helg va!

(nu måste jag jobba undan en del saker för att sedan packa och röja undan här hemma så det är fint när maken tar över ... )

6 kommentarer:

 1. Åh vad majsigt du kommer ha det! Och visst är det befriande att lämna "alla-lika" Sverige (inga pälsbollsmössor i London haha.

  Ha en underbar shopping-babbel-bubbel-mums helg!

  KRAAAAAM

  SvaraRadera
 2. KalasLotta: KRAAAAM tebax!

  Annica: Tack! Jag lovar att jag ska ha skoj.

  SvaraRadera
 3. Ha en underbar helg i London!

  Lotta

  SvaraRadera
 4. Tack för din fina kommentar inne hos mig men han är tyvärr inte till låns min man =)

  Åh hur mysigt lät det inte med en Londonweekend??? Jag pluggade en termin i Brighton och åkte så ofta jag kunde till London, har längtat tillbaka ända sedan dess!

  Önskar dig en underbar helg!

  SvaraRadera
 5. Åh, så härligt det låter. Ha det riktigt, riktigt trevligt!

  SvaraRadera