tisdag 15 februari 2011

BACK TO BUSINESS

Idag är båda killarna på dagis igen och jag är tillbaka i vanliga vardagen. Det är lite tomt, men samtidigt väldigt skönt med de där 3 timmarna på förmiddagen då jag är helt själv - inte har någon att ta hand om. Nu ska jag och Busen strax gå och hämta storebror på dagis och sedan tror jag minsann att vi ska baka chokladbollar och köpa med oss lite fina tulpaner hem, tända ljus och mysa.

Efter lämningen imorse träffade jag ett gäng andra mammor på 'Lilla' och drack en latté och snackade en massa 'skit'. Det är verkligen så himla härligt att ha dessa mammor/vänner (för det är ju det det är - såklart) i ens närhet och som jag kan chitchatta med om det mesta. Kram till er! Och stackars fina Fru Fabrik som genomgått samma operation som jag - finito med hennes halsbmandlar nu också. Tufft! Extra stor kram till dig.

Tog mig ner på stan i strålande solsken och fjäderlätta, dalande snöflingor. Vintern är så vacker. Gäller att passa på att njuta för snart är det vår (think spring, eller hur Anna ... en väldigt härlig blog by the way skriven av en väldigt humoristisk tjej i amerikat.) Jag har fått en hel del beställningar på mina smycken den senaste veckan och var tvungen att uppdatera mina förråd. Så snopet att vissa saker kanske tar upp till en månad att få hem!

Ikväll ska jag börja packa inför min weekend i London. Åker på fredag morgon. HURRA!

2 kommentarer:

  1. Å du e så söt söt söt goa U.
    Det är såå mysigt å ha er oxå och vi måste göra det här OFTA innan jag flyr min väg =) men tänk då sitter vi vid min pool kant å dricker drinkar. Kanske ska planera en brudresa =) shit vad vi skulle få bet övervikt, (LER)
    Kram fina söta gulliga vackra

    SvaraRadera