måndag 29 december 2014

DE MYSIGASTE DAGARNA - MELLANDAGARNA


Nu är vi hemma igen efter några resor uppåt och så nedåt. Man kan väl kanske säga att jag totalt crashlandade här hemma efter det att sista smyckespaketen skickas iväg den där fredagen innan jul. Under december månad skickade jag iväg så väldigt många paket. Jag är så glad att jag lyckades få iväg alla. Yahay! För mig! Hahahha … Och er så klart som så vänligt beställde och väntade med stort tålamod. TACK!  

Nästan allt mitt material i guld sålde slut. Min förhoppning är dock att nya brickor är på väg i posten till mig. Både de som jag har haft nu i storlek 12 mmø, men även en ny storlek - 18 mmø (som jag har haft på brickorna i silver). De tunna curb chain 18"/45 cm är dock slut i lager, både hos mig och min leverantör. De vet inte när tillverkaren kommer att ha dem klara i de kvantiteter som jag nu önskar. Lite trist! Jag har dock denna kedja i ett fåtal 16"/40-41 cm. "the flat link kedjan" och "ball & curb kedjan" finns så att man kan få dem i önskad längd. 

OBS! Min verkstad kommer att vara stängd t o m den 8 januari, alla ordrar kommer att tillverkas och skickas först därefter.

Ovan ser ni ett litet smakprov på vad som komma skall - en helt ny little.u 'produkt'. Det är runda brickor (i silver plätering för att de inte ska bli för dyra, de går naturligtvis att få i äkta silver .925 också om man så vill) som är handstämplade med valfritt namn/ord (de kommer även att finnas med färdiga ord) och som hänger i en vaxad bomullstråd. Du hänger det på ditt och dina gästers glas så att alla vet vilket som är deras. Alternativt använder det som en bordsplacering. Mer info om dessa snart … 
Dessa gjordes som en lite förupplaga till min mamma nu inför jul och nyår.

Och TomteNissen han är vild här hemma. Fortfarande … 

+

Nu är vi hemma som sagt. Och som vi njuter.
Jag jobbar ikapp. Maken är på kontoret.
Barnen testar sina julklappar.
Och det är så apans kallt. Minus 15 hade vi här idag.
Och all ved verkar vara slut här i Stockholms innerstad.
Haha … 
Så mycket Stockholm det kan bli.

Ha en fin kväll.
Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar