fredag 19 december 2014

SNART ÄR'E JUL


Nu är det inte långt till jul. De enda julklappar som jag har sett röken av so far är de jag skickar till alla er. Herre gud så många jag skickat nu! Jag är så tacksam! TACK till er alla som beställt och önskat er mina little.u smycken. Som jag älskar det här jobbet. Tänk att det är mitt jobb! Jobb! Att få tillverka smycken åt er.  Så underbart!

Jag ska erkänna att jag varit lite under isen. Att jag knappt såg ett slut där ett tag. Varenda email som plingade till i inboxen fick hjärtat att pumpa och jag kände mig uppgiven. Jag har sagt till mig själv att bara inte stressa, att ta en sak i taget och att använda de erfarenheter och kunskaper som jag har efter många år inom finans - organisera, strukturera och styra upp. De satt där - PANG - i ryggraden. Så nu så … nu har jag bara ca 10 beställningar kvar och sedan är det jullov. Heja mig! Och heja min familj som stått ut med mig de senaste månaderna. Jag har ju faktiskt mer eller mindre bott i verkstan och när jag inte varit där har jag vikt papper eller tryckt på dynamon eller svara på email hemma i soffan. Dag som natt. Jag är ganska trött. Och imorgon ska jag unna mig sovmorgon. Och ikväll ska jag nog somna med barnen runt 10-tiden. Ta igen lite av det som jag inte hunnit med den sista tiden.

Lite julmys har jag snott till mig. Det är kort och intensivt julmys som jag haft, men ändå. Och granen klädde Make och 2 små monster så fin! Ljuvlig! Och lagom till jul är även våra 6 (!) kakelugnar och vår öppna spis klara för eldning (de som skulle varit klara när vi köpte lägenheten, sas det. Snopet att de sedan behövde fixas!). Hej vad mysigt!


Jag ska bli bättre på det här med bloggandet nu också. Jag är så sugen på 'ett litet projekt' som jag och mina två 'kollegor' snackade om när de ställde upp som stand-ins på min julfest i onsdags. Härligt med dessa brudar alltså  - sådan energi de ger! Och tänk att jag fann dem här - på bloggen. Lovely!

Kolla nedan - killarnas och mitt enda julpyssel i år. Till Makens ära - fågelmat i porslinskopp. Japp, Maken älskar fåglar och behandlar dem vi har på ön som sina husdjur. *ler* Nu fick våra fåglar en tidig julklapp av oss. Visst blev det ganska fint!


Vi ses snart igen.
Tänkte komma med några sista minuten tips på julklappar. Vill ni det?

1 kommentar:

  1. Låter verkligen som att du förtjänar jullov nu. Kanske mer än någon annan. :)

    Och ja (!!), heja projekt! Vad hände med Månadens 4 förresten? Gillade så mycket. :)
    Och ja (igen), bjud på lite julklappstips! Jag la ut min önskelista idag (man vet ju aldrig om Tomten kikar in på bloggen), men den går ju alltid att komplettera om du visar mer "måste-ha-saker".

    Stor kram till dig, Ulrika!

    SvaraRadera