fredag 2 januari 2015

UT MED DET GAMLA ...


GOTT NYTT ÅR 2015!

Vi firade in det nya året med min syster och hennes man och min älskade lilla guddotter. Och så kom en vän till oss vars familj höll till i fjällen - med sig hade han 2 dussin ostron. Heja!

Vi träffades tidigt för att laga all mat tillsammans. Det bästa som finns - att sippa på lite bubblor och lyssna på musik och tillaga alla de fina råvaror som man köpt för att lyxa lite extra en dag som denna. Löjrom så len & god och så en ekologiska oxfile som smälte i munnen tillsammans med rödvinssåsen och de parmesanbeströdda pomme duchess topparna. Lövely! Middagen avslutades med chokladfondanter och ekologisk gräddglass. Slurp! Sedan var vi mätta … 

Att bo där vi bor nu visade sig vara en höjdare, från vårt burspråk såg vi alla fyrkerkerier som fyrades av i Vasastan. Att få fira in året med som betyder allra mest är så fint.

+

Nu har vi alltså nytt år. 
Då passade vi på att slänga ut granen - eller rättare sagt, elda upp granen.
Oh vad det sprakade härligt!
Och så var vi till slut tvungna att ta oss till kvartersakuten för att se vad det är storebror drar på.
Visade sig vara dubbelsidig öroninflammation och så eventuell halsfluss. Så nu kör vi en runda penicillin här och hoppas på en aningen mer rosenkindad storebror snart.

+

Och jag börjar känna mig nyfiken på min inbox (som börjar bli överfull), ska försöka att svara alla i dagarna. Om jag tar några per dagar så bör ni alla få svar på beställningar och frågor snart. Den 8 januari är jag åter i verkstan för tillverkning och jobb på riktigt. Eftersom Maken jobbar och kidsen är hemma så måste jag tyvärr låta jobbet vänta till skolan kör igång igen. Och jag njuter faktiskt av ett litet avbrott från jobbet. Kommer köra för fullt sedan istället, med stor motivation.

En sammanställning av 2014 kommer. Ska bara fnula lite till.
Vi ses snart.
Gott nytt!
u.

1 kommentar:

  1. Så fint du har det! Hoppas på snar bättring till storebror, stackaren, öronen är inte kul att ha ont i. Gott nytt och njut av återstående lediga dagar. Kram

    SvaraRadera