onsdag 26 februari 2014

SNÖAR


Vi har ju varit så där lyckligt lottade de senaste dagarna, med härligt nypistade backar (manchester) och strålande sol. Nästan så att det började bli i isigaste laget på grund av all sol. Haha! Men så idag så kom snön igen. Och herre gud vad det snöar! Som att 6 meter snö inte räcker. Bilden ovan ser ni hur höga vallar det är här längs gatorna, då står jag ändå en bit upp på vallen. Och den fortsätter ännu en bit högre.

Det började vräka ner runt elva idag och backarna blev riktigt tungkörda. Speciellt för litet Monster som lätt fastnar i de uppkörda snöhögarna. plus att sikten blev riktigt risig. Och efter att ha sett ambulansen för tredje gången bestämde vi oss för en riktig långlunch på 'Hyddan' och sedan ett sista åk innan vi begav oss hemåt. Vi har nu tillbringat eftermiddagen i hotellets spa och myst på rummet. Jag har börjat packa ihop oss lite. Och nu ska vi ner och ta ett glas bubbel i baren innan dagens middag (jisses vad vi äter här nere!).

Imorgon håller vi tummarna för nysnö, nypistade backar och strålande sol. Då kommer vi att få en dunder-sista-dag! Att se killarnas utveckling i pistarna är galet kul. Båda åker nu svart pist utan större problem, även om farten inte finns där ännu. Men vi tar oss ner, och utan problem. Och det är mycket trixande utanför pisten, så snart detta bjuds in till. Heja skidsemester! Har jag sagt att jag (vi) älskart! 

2 kommentarer:

  1. Ja, jösses vad härligt det är med skidsemester!! Längtar redan till min nästa! :)

    SvaraRadera
  2. Men hallå - så snygg du är!

    SvaraRadera