torsdag 13 februari 2014

HÅR

samtliga bilder är lånade från min pinterest.
Hår. Detta hår! Kan sitta och titta på frisyrer och hår på pinterest och drömma. Som ni vet så drömmer jag ju om det här. Men vad gör man när det hår man har tilldelats inte ger så många valmöjligheter!? Jag har det där typiskt skandinaviska håret. Många och tunna, tunna hårstrån. Och mjuka är de också. Värsta tricket bland barn är att rufsa till håret massor och dra det uppåt, då står allt mitt hår rakt upp (utan några skum eller hårsprayer) … kul, jätte kul. Så ni förstår ju. Ingen ide att försöka få ut det till den där längden - om det nu ens går!?

Nu har jag kämpat på ett tag för att få ner det till en längd kring nyckelbenen. Men näe, det går ju fasiken inte. Och inte känner man sig snygg heller när det flaggar på halv stång liksom. Så i måndags rök det. Jag klippte av det igen. Och nu har jag åtminstone en frisyr. Den får funka - eftersom det jag egentligen vill ha inte finns inom räckhåll för mig…


Har även börjat använda ett schampo, balsam, inpackning och skum som passar väldigt bra för mitt tunna hår. Finns ju så klart för andra hårtyper också - för er med de där 'äckligt tjocka hårsvallen'!! ;)
Det är Davines Replumping serie. Ni hör ju på namnet att det kan ju inte vara annat än bra! *ler* Om det är det bästa som finns, vet jag inte … men jag gillar det eftersom de innehåller naturliga oljor och tänker på naturen. Och att flaskorna dessutom är väldigt fina. Och att man fick en handcreme på köpet när man köpte två produkter, hjälper till att gilla dem lite extra …


4 kommentarer:

 1. Du ser jättefin ut! Jag hör till de där som har hyfsat tjockt hår, växer ganska fort och blir lååångt om jag vill. Men jag tycker ändå det är svårt att hitta bra shampoo, så ska se om jag hittar ditt tips här i USA.

  SvaraRadera
 2. Jag har också bara tunna testar till hår. Jag får ha i alla produkter som finns för att få nån volym, skynda mig att spreja när jag fönat, för annars ramlar det ihop igen! Suck....

  SvaraRadera
 3. Det ser jättefint ut, du passade i den frisyren. Hår är verkligen ett dilemma för oss alla tror jag. Jag kan inte heller ha långt hår, om det nu är någon tröst ;) .

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 4. Vad fint det blev - jättefint! Jag har köpte den där inpackningen förra veckan. Vi har inte bara samma klipp-cykel - samma köp-cykel också ;)

  SvaraRadera