måndag 2 december 2013

JUL BESTÄLLNINGSINFORMATION little.u


Julen är snart här … 
… och jag vill passa på att informera lite om hur det fungerar med beställningar från little.u nu innan jul.

Eftersom alla mina smycken tillverkas efter beställning kommer jag att vara tvungen att säga att: beställningar som kommer innan den 16 december kommer jag garantera leverans på innan jul ~ men sedan blir det svårare, på grund av posten. Även efter den 16 december kan jag ta emot beställningar, men då kommer breven endast skickas med postens SKICKA LÄTT * (49 sek) och jag vågar inte garantera att de kommer fram i tid… ja, ni förstår ju …

Jag kan ju egentligen sitta fram till julafton och tillverka smycken *ler*, men de ska ju hinna komma fram till er också. Naturligtvis kommer jag göra mitt allra, allra bästa för att hjälpa till så att så många som möjligt kan få ett litet, rosa little.u paket under granen. Kanske vet ni redan nu att ni ska beställa ett eller flera smycken i julklapp (eller till er själva för att vara lite extra fina under julen/nyår) ~ försök att göra det ganska omgåendedet underlättar för tomten! 

Nu är det bråda tider i verkstan. Ho, ho, ho ... 
Heja heja så kul!


kan tipsa om att välja postens skicka lätt då ni beställer ett little.u smycke. då kan man följa sitt lilla paket och posten säger att det kommer fram nästkommande vardag. mycket bra!

2 kommentarer:

 1. Tomten är välkommen till os:-) kommer bli så fint under granen....

  jobba på fltiga du!

  kram

  SvaraRadera
 2. Superfin brickan med det lilla hjärtat :-)

  Lät tillverka två brickor (i ett) med namn och budskap åt mig och min man för många år sedan. . .

  Kram N

  SvaraRadera