fredag 1 november 2013

ANTHRO ~ INSPO


Idag fick jag ett email från Anthropologie ~ en av mina absoluta favoritbutiker. Deras inredning i butikerna är så galet vackra. De kan då verkligen det där med att skapa en vacker miljö runt sitt märke. Och jag känner att jag typ kan bosätta mig i dem. Och jag skulle lätt kunna shoppa loss på det mesta som de har. Jag har alltid väskorna fulla med de vackraste av saker från deras butiker då jag varit i USA eller London. Små vackra detaljer som jag sedan strösslar ut i hemmet och de får hemmet att kännas personligt och de får mig att le ...

Deras senaste lookbook är galet vacker! Bilderna ovan är från den. Och här kan ni själva titta igenom hela lookbooken. Gillar dessutom deras blogg. Inget avskalat & trist här inte ...  mönster & vackra saker så man nästan trillar av stolen.

Med detta önskar jag er en ljuvlig fredag! 

Jag är åter i min verkstad på måndag (efter en liten smålands-vistelse) och då ska det tillverkas smycken. Tack så väldigt mycket för de senaste dagarnas beställningar. Och tack till den här tjejen som visade ett av mina smycken & med det uppmanade alla att hjälpa till i insamlingen till cancerfonden. Tillsammans kan vi hjälpas åt!


Ps. den 16 november kommer little.u att ha en pop-up shop i Betonggruvan igen ~ boka in det ... 

2 kommentarer:

  1. Åh, så himla inspirerande ju! Deras affärer är helt fantastiska att gå in i, som en annan värld. Och de där djurvaserna... love it!

    SvaraRadera
  2. Vilken inspirationsdos! Jag har aldrig varit där men snart blir det ändring på den saken. Längtar!

    Kram :)

    SvaraRadera