fredag 6 september 2013

SEPTEMBER MOOD


Mitt september mood vill ha glitter, accessoarer, doftljus och thé.   
Jag tycker alltid att det känns så när man får börjar klä på sig bylsigare kläder. När dagarna blir mörkare. När vinden känns kyligare & friskare. När man sitter mera inne.

Jag vill liksom glittra lite extra då! I öronen, runt halsen, runt midjan och på naglarna (min nya lackfavorit är Essie : Chinchilly med ett lager Loreal : sequine explotion ovanpå). Runt halsen bär jag mitt senaste halsband, ni vet med fjädern (frihet!). Jag har dragit ner på espresso-drickandet och dricker istället grönt- & vitt ekologiskt thé (favoriten just nu är Clipper whie tea with orange). Och jag sätter pappersclips på allt jag bara kan (vackraste äpplena från här). När jag fyllde år gav min vän Anna mig ett ekologiskt doftljus från Reunion. Det doftar mjukt av citrongräs och vanilj och får mig att må bra. Och så vill jag slå in alla mina little.u-presenter i brunt, kraftigt papper och vräka på med vackra silkesband

Så är mitt mood nu i september. 
Och vill du känna fler moods kan du kika in på Fabriken idag. 

6 kommentarer:

 1. Fin samling saker! Så söta äpplen. Glitter blir ju aldrig fel och när mörkret kommer behöver man livas upp. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Fina bilder och härlig moodboard. Känns ganska precis så som jag känner inför hösten också. Ha en fin helg, fina Ulrika!

  SvaraRadera
 3. Åååå så fint. Gillar särskilt det där med glittret. Passar bra på hösten. Tycker ibland det är svårt att få av glitterlacken..? Men det är det ju ändå värt. Nu ska jag inte va sån. Gillar verkligen din frihetsfjäder. Och dina bilder.

  SvaraRadera
 4. Vad mycket fint du samlat på din moodboard! Mysigt på hösten med bylsigare kläder och goda teer, kram Suss

  SvaraRadera
 5. Så fint.
  Tror att jag ser örhängena som jag beställt. :-)

  SvaraRadera