lördag 7 september 2013

LÖRDAGSFEELINGSLördag eftermiddag. Och jag har just satt mig för att jobba en yttepyttestund. Och då sa det pssssss ... luften gick ur. Hahaha.

Jag hade lovat litet monster valfri aktivitet idag (det är hans födelsedag imorgon). Han hade fram till idag bestämt sig för Junibacken, men så efter diverse storys från sin äldre broder så blev det plötsligt läskigt att gå dit. Och lite tacksam är jag nog för det - med tanke på att det är Tjejmilen idag. Vi valde istället Fjärilshuset i Haga. Det är alltid lika spännande! Och man blir alltid lika blöt och trött efter den fiskmatande & exotisk värme. Maj gad! Så nu sitter jag här och känner mig urblåst. Och inte har jag tid med det heller. Imorgon väntar ju 5-årsdag med hela tjocka släkten på vår gård.  Det ska bakas kladdkakor och det ska ordnas med glassbomb. Och ikväll ska vi äta tillsammans med min familj som är här i helgen. En gryta på högrev står och puttrar på spisen. Så - upp och hoppa. Ingen rast ingen ro.

Ser ni blommorna - de fick jag av min vän Anna. Bara 'sådär', för att jag hjälpte henne med ett par smycken inför ett 40-års firande. Och ljuset från Reunion fick jag av min andra vän Anna på min 40-årsdag. Det doftar ljuvligt, en mix av vanilj & citrongräs. Tänk vad de där små gåvorna gör en glad. Vad vore man utan sina vänner!


Ps. Det är leveransfritt i little.u shopen t o m imorgon kväll. Passa på!

1 kommentar:

  1. Härligt med små presenter sådär lite oväntat! Hoppas ni får en härligt solig dag i morgon. Såg precis ditt erbjudande om fraktfritt! Jag mailar dig nu, äntligen kom tummen ur den berömda bakdelen :-) // Victoria

    SvaraRadera