onsdag 14 augusti 2013

EN MORGON I STAN


Kom hem till stan igår, asfalt under sulorna igen efter 6 veckor med grönt & skönt gräs. Minst sagt lite nedstämd. Jo det var jag allt. Men så imorse satte jag mig på cykeln och rullade ner för hela drottninggatan, i strålande sol ... Ja, då kändes livet lite bättre. Genast! Och så mötte jag upp Annixen & Rackarungar-Anna (hon som också kör med spetsiga pumps dagen till ära) för att kika på Habitat Sverige som öppnar imorgon (torsdag). Jag har alltid gillat Habitat UK. Vi handlade en hel del där när vi bodde i  London. Enkelt och rakt, inget som sticker ut. Men jag gillar att det är mycket som är tillverkat i trä, läder och glas. Den här godingen köpte vi till flera av våra vänner som fick barn då vi bodde där (och jag såg att den även finns här i Habitat Sveriges sortiment). Nu hoppas jag på att de har någon spännande soffa - vi är ju på jakt efter en.


Jag hade på mig min nya top från Lindex. Den kommer att bli väl använd i höst känner jag ... lite lagom uppklätt liksom. Och med ett par BOHO CHIC till, för att glittra lite extra.

Men nu, dags att borra och fila lite fjädrar ...

5 kommentarer:

 1. Himla kul och himla snygga ni är!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 2. Hej fina!

  Jag ser dig framför mig, på cykel, susades ner för Drottninggatan. En bra början, med sol, spetspumps, Annixen, Rackarungar-Anna, Habitat <3

  Å, dina bilder från ön. Oslagbara. Förstår att det känns efter flera veckor.

  Men, hösten i stan blir bra!!

  KRAM xx

  SvaraRadera
 3. Topp att Habitat kommit hit, ska bli spännande tycker jag! Förstår käsnlan men stan är också bra i alla fall när man kan njuta av landet på helgerna eller hur:-) snygga ni var!!

  SvaraRadera
 4. Vilken energistart det var att ses idag, spelar ingen roll sedan att man är instängd i en studio till sent på kvällen! :))

  Måste tillbaks till Habitat snart, kanske redan imorgon :)

  STOR kram!!!

  SvaraRadera
 5. Hade helt missat spetsarna. Fint sim snus. Tänker fortf på mässingluckan, mums!

  SvaraRadera