torsdag 15 augusti 2013

ATT HA SAMMA-LIKA


Nu när man nu har spenderat så mycket sommar-tid med sina söta små monster så kommer det kännas vansinnigt tomt nästa vecka när de börjar i skolan och förskolan igen. Båda våra är ganska peppade på att börja igen, träffa alla sina kompisar. Det känns bra. Och jag är vansinnigt peppad på att få saker och ting att hända här på little.u ... en hel del nytt kommer i höst. Jippi!

Jag tänkte berätta att alla mina smycken går att få även i barn-storlek. Varje smycke tillverkas förhand, efter beställning dv s efter de önskade mått som ni skickar mig. Och jag tänkte lite så här: Vore det inte ganska fint, att så här inför skolstarten, få hem var sitt smycke inslaget i ett rosa little.u paket ... som man sedan öppnar tillsammans. Och hjälper varandra att knäppa på dem.
Jag kan lova er att era barn kommer att vara så glada & stolta över att få bära ett likadant smycke som sin mamma. Och kanske kan det peppa lite extra när man börjar skolan igen ... man kan fingra lite på det och tänka på mamma (eller pappa så klart!).

Ovan är det armbandet THE PINK STAR BRACELET som skickats iväg som mamma-barn-smycke. Men även armbandet/halsbandet JAG HJÄRTAR beställs ofta i mamma/barn kombination.

Här hemma bär vi alla armbandet SCULL. Och just nu ett halsband med en fjäder som berlock (det kommer snart i min shop det också). För att vi gillar samma-lika.

Du kan beställa alla smycken ovan genom att emaila mig på little.u@telia.com ... välkommen!

1 kommentar:

  1. Tack för svar! Min mamma ska till usa nu den 19 augusti så jag har lämnat med en lista på lite saker som ska inhandlas :)

    SvaraRadera