fredag 5 april 2013

HÄRLIGA Ö-LOVS-DAGAR


Efter skattedeklarationskursen i onsdags (hey, vad kul det ska bli att deklarera som egen företagare. NOT!) så packade vi väskorna och susade ut till ön. Och "hej-hej små möss" som hittat in till oss. Gah! De tyckte tydligen att mina och stora monstrets Sorel-kängor var mysiga att äta och sova in (jag ser de där söta barnböckerna framför mig när möss brukar bo i stövlar med fönster och dörrar, hihi!). Så det blev storstädning. Med de starka skurmedlen (känns ju sådär med möss inne - men de är ganska söta! ändå).

Nu kan vi njuta av ön igen. Och strålande sol. Vilket väder vi fått. Klarblå himmel. Men snön. SNÖN! När ska den dra egentligen! Stick å brinn! Nu kan väl gräset få spira, knopparna börja brista och mina tulpan-lökar få vakna till liv. Solen skiner så mycket att varenda liten fläck på våra fönster syns. Bra med Make & barn som putsar dem medan jag jobbar på. Hähä!

Tror jag ska gå ner och sätta mig i den där solstolen som står på bryggan, ta med min kaffekopp (i form av glasburk) och få en gnutta sol på näsan. Jaá, det gör jag ... nu.

Passar på att önska er en LJUVLIG FREDAG !
... och hönni, tack för alla era fina kommentarer som ni lämnar här.
Älskar dem, varenda en.
Och jag lovar, jag ska bättra mig på att själv kommentera. 
För det hinner jag så sällan, även om tanken finns där när jag läser inne hos er. 
För det gör jag. Läser & inspireras. Massor. 
Det är ju en flisa för själen - de där vänliga orden.
Tack!

5 kommentarer:

 1. Underbara bilder! Vi har också spenderat lovet på "vår ö". Underbart med all sol! Ha det gott! kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Fina bilder! Här skulle vi också behöva tvätta fönstren. Kanske får bli morgondagens projekt. Önskar dig en fin helg. Kram

  SvaraRadera
 3. Men du vad härligt ni har det! Jag längtar till havet och Fjällbacka så mycket just nu att det nästan gör lite ont i hjärtat :) NJUT helgen! Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Vad härligt!! Och ja, snön.. vad ska man säga eller göra. I stan finns den inte längre, men vi som bor nästan ute i skärgården vi har den i drivor.. ligger nog kvar till midsommar..
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 5. Vad härligt det ser ut där du är, ja minus snön då kanske. Tack för dina fina ord hos mig, jag blev så glad. Och visst stämmer det att man ofta är dålig på att kommentera hos varandra men om man gör det och lämnar ett litet avtryck så betyder det otroligt mycket. Kram och en fortsatt skön helg, nu drar jag på partaj. Victoria

  SvaraRadera