onsdag 10 april 2013

EN DEL DAGAR ALLTSÅ


En del dagar alltså. Är det inte det ena som spökar så är det det andra! Idag har jag en sådan dag. Inget blir riktigt som jag tänkt mig. Självförtroendet sviktar en aning (hoppar lite studsmatta liksom). Men så tänker jag så här: "Jaá men det blir inte bättre än jag gör det!"

Så jag tror jag slänger på mig min favoritjacka (ett klipp), tar mig en Nespresso och sätter mig på trappen och läser ett magasin. Laddar om lite. Sedan kan jag smattra på med min häftapparat. Klippa lite med min finsax (som faktiskt är riktigt urusel att klippa med). Och vika lite mer silkespapper till små paket (som alla mina smycken slås in i).

Att fotografera idag är det inte lönt. Det blir bara blaj-blaj av mina bilder idag också. Suck! Jag som vill lägga in mina LONDON STAR armband i shopen. Men näe, inte idag heller. Men ni kan ändå beställa det nu om ni vill ... (250 sek kostar det och stjärnan i guld eller sillver sitter mitt på en tunn, tunn ärtlänk (1 mm) - väldans fint!). Ringarna KULIGT likaså. De finns i storlek M (16.7) samt K (15.8) - perfekta som sk knuckle rings.
Men mer om detta en annan dag alltså ... när kameran & jag är vänner igen.

12 kommentarer:

 1. Vet vad du känner och menar! Men du ska veta att vi alla här ute gillar vad du gör! Stor kram, Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. maria. stor kram och tack för dina fina, fina ord.
   jag hoppar fortfarande lite studsmatta men inte lika högt idag ;)
   kram. kram.
   u

   Radera
 2. Ja, ibland blir det bara skit av det mesta. Pausa, glöm och ta nya tag brukar vara det rätta angreppssättet då. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. en pausen gör susen. mycket bättre idag.
   och så ska jag ju fixa stjärnor och skicka imorgon ;)
   kram
   u.

   Radera
 3. Men du, vad vore alla bra dagar om vi inte fick en dålig dag emellanåt? Då hade vi säkert kallat de riktigt bra dagarna för okej.

  Seså, upp med hakan nu. De där kamerorna kan vara riktiga skitstövlar ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. precis så är det. alfon åbergs farmor säger det jämt: om vi inte hade tråkiga dagar så hade de roliga inte varit roliga! du är så klok anna ;)

   hakan är uppe. och den där kameran blänger jag på. surt. fast det är ju inte dens fel egentligen. det är ju jag som inte kan. måste lära mig mer. kanske inte kan förvänta mig att det ska bli tipp topp när jag bara klickar på automatiskt ;( hihihihi! men den är ändå en skitstövel. !!!

   kram
   u.

   Radera
 4. Vissa dagar alltså . Men nya tag så kommer det dåliga att vara som bortblåst. Och vad skönt att höra att det är fler än jag som tycker den där saxen är värdelöst. Har till och med tänkt länge att jags kulle blogga om hur värdelös den är... :)

  Kram bästa du! Du är bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Linda. Fina Linda. Vissa dagar ja. Suck!
   Men redan idag är dagen bättre ;)
   Och jaaaa. Den där saxen. Skitsax! :)
   Nu letar jag efter en rejäl och vass sax.

   Kram, du är också bäst!

   Radera
 5. Åh... Du som gör så fina saker. jag antar att du har rätt höga krav på dig själv och då kommer dagar då det inte funkar som man vill. man kan ju inte vara på topp jämt, det är inte mänskligt. Jag brukar göra som du, pausa, tänka på någonting annat, göra någonting annat. Ofta löser det sig då. Men ibland är det bara bättre att låta det vara, tvinga sig att bli nöjd med mindre, sänka kraven helt enkelt och säga "good enough". Jag övar på det...

  Skickar stor styrkekram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. men så snällt av dig att skriva så där ... men även om du tycker att mina saker är fina (och jag också allra oftast) så kommer ju den där lilla studsmattan ibland. självförtroende hopar på den. och man ifrågasätter vad man gör och om man räcker till. och kraveb på sig själv finns där, absolut. ABSOLUT! på gott och ont. de hjälper till att ta mig framåt. och stärker efter en liten dipp. det gäller att hålla studsmattan i skick bara, så man inte hoppar för högt eller av ;)

   men min lilla break igår hjälpte. bilderna tog sig inte idag heller, men en dag så !! ;)
   nu fotar jag jord och växter istället. mycket roligare. mycket!

   stor kram tillbaka till dig.
   u

   Radera
 6. Äsch du är ju bäst! Å hoppa stutdsmatta kan ju va kul ;)
  Hojta om du vill prata isotal å skärpedjup ;)
  Kram på dig!

  ps ja saxen snygg är den men f*n inte bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. fina fina fina mallan brallan.
   såg ju din blogg.
   det är ju jag som ska peppa dig! :)
   jag vill absolut ses. nästa vecka?
   och du det där du snackar om - isotal och skärpeljus, ja, det vill jag gärna lära mig. :))

   kramilikram,
   u
   ps. skitsax! ;))

   Radera