tisdag 9 april 2013

HURRA : ETT armband LOOP


till:
Nanna · 26 mars 2013 13:01


Grattis. Skicka mig ett email på ulrika.burell@telia.com med önskat mått på ditt armband LOOP samt den adress dit du vill att jag skickar ditt armband. Som alltid när det är utlottning kör jag med excelark för att få fram nummer på alla 'lotter' och sedan kastar man in de där siffrorna i den här lilla slumpgeneratorn.

Till alla er andra som deltagit genom att kommentera, gilla på FB och visa armbandet på era Instagram/Bloggar vill jag säga TACK! ... om ni bara visste vad alla era fina ord betyder. Massvis. MASSVIS. Tack! 
Jag tror jag tackar er genom att köra fri leverans på alla little.u beställningar som kommer in under denna veckan. Från och med nu (!) fram till söndag 14 april (24:00). Välkomna! 

Och än en gång - tack!

1 kommentar:

  1. Jaja, grattis dårå, sa hon bittert... hihi.

    På fredag ska jag laga dragen gris, blev dubbels sugen efter att ha sett din och sedan när jag såg mat-tina hemma hos Andreas Carlsson. Såg du? Tror jag kör ett recept med grisen dränkt i hickory-sås. ...och på tal på vit, såg du ACs tänder? De måste vara de vitaste i hela världen. Hela vääärlden. Maj Gad.

    SvaraRadera