fredag 12 april 2013

armband LONDON STARBilderna som jag har får duga, så länge ... för nästan varje dag kommer det ett email med frågan: "När kommer du börja sälja armbandet LONDON STAR?" (som jag ju faktiskt utlovade redan innan jul).

Svaret är: Nu! För nu har äntligen den mest bedårande lilla ärtlänken kommit. Den är så fantastiskt petit (1 mm) och passar så fint till den lilla LONDON STAR (5 mm). Kedjan är i sterling silver (925) och man kan välja mellan en stjärna i silver (sterling silver 925) eller en stjärna i guld (sterling silver 925 med guldöverdrag). Stjärnan sitter fast mitt på kedjan med hjälp av en tunn silvertråd (som jag för hand virar öglor av som fästes i kedjan). Du kan välja mellan springring eller karbinlås. Det kostar 250 sek.

Vill du beställa armbandet emailar du mig på ulrika.burell@telia.com - glöm inte att skicka med önskad längd (det kan vara bra att mäta sin handled och/eller ett armband som du har och trivs med) samt den adress dit du vill att jag skickar armbandet. Fint att matcha med örhängena LONDON STARS.

+

Med ett hav av stjärnor önskar jag er alla en underbar helg! Jag ska hälla upp ett glas rött, pussa på mina barn och mest ta det lugnt. Ni då?

Don't forget; YOU ARE A STAR!

3 kommentarer:

 1. Visade precis min man... eeeeh... halsbandet i hopp om lite aktivitet...

  Tänkte på en annan sak. Väldigt fina bilder. Nytt objektiv? Den pullade porken är klar nu, snygg som tusan!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. I think you are a star!!

  Kan inte få nog. Vill ha allt från lilla.u

  xoxo

  SvaraRadera
 3. Det blev ju superfina bilder ju!!! U are a star!

  SvaraRadera