söndag 14 april 2013

SÖNDAGSBILDEN


Jamen hönni, hur skönt är det inte med VÅR idag?! Jag och Maken skojade igår, när vi körde mot svärmor och snön yrde runt bilen, om att imorgon kommer våren: mohahahah, vilket skämt! Och så vaknade vi imorse och tittade ut; grått & kallt (2 grader). Så var det med den våren! Men så runt lunch sa det POFF : och så kom våren! På riktigt! Och så skönt. Jag hade nästan hunnit glömma bort hur underbart det är med värme, att svettas under dunjackan.

Vi passade på att röja här hemma idag. Mitt kontor har fått en mini-make-over. Och en annan garderob likaså. Känslan efter det är nästan lika skön som att våren är här. I min jobb-hörna står min HAY-hand och gör victory-tecknet, så där lite framför mitt U. Nu har jag hoppat klart på studsmattan. Nu får det vara nog, nu blickar jag framåt. Och tillverkar armbandet LONDON STAR i massor (och ser fram emot nästa inköpsresa till London, yay!).

Söndagens bidrag till Fabriken får bli denna bild. 
En bild som säger: 
You can do it! 

7 kommentarer:

 1. Heja kram till dig!!

  ses?

  kram m

  SvaraRadera
 2. Jag bor ju bara tio mil bort och har ingen toppenvår här heller. 7 grader i skuggan men ingen sol... Buhu!
  Fin vecka Ulrika!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 3. Ja, tänk att den kom!! Får nästan lite panik nu, för nu måste alla vårkläder köpas in, garderoberna rensas och trädgården fixas ;) Förstår att det är superskönt om ni har hunnit med en del av röjandet!

  Stor kram! Heja dig!

  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det härligt med våren här. Så fint det där armbandet är! Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Visst är det härlitg finns hopp om livet, och längtan till skärgården och landat har vaknat, handlade lampor, stol,ljusslingor etc till bryggan i regnet i lördags, men snart är det dags!

  Skönt att höra att du slutat hoppa:-) tycker att du är superduktigoch galet bra, sålite downs hör till, nya tag. Du ska vara grymt stolt över dig själv!! Snart lär vise dina fina smycket överallt!

  ha en bra vecka kram

  SvaraRadera
 6. Jag tror minsann att jag fick tre nya fräknar idag . Våååååååår! Påtade faktiskt lite också. Fast mest av allt v´gick jag runt och var utmattad. Möhippor tar verkligen på krafterna. Ujujuj... Kickboxning, klättring och tjurridning känns i kroppen om man säger så. Ös på några liten bubbel på det. Tjo. Tur att jag fortfarande är så ung... eller!?

  SvaraRadera
 7. Kikar in och säger hej.
  Ska bli skoj att ses på Bloggdagen i maj :-)

  SvaraRadera