söndag 10 mars 2013

SOM EN TRASA ...


Inga bilder. Ingen text. Ingenting idag! Näe, jag känner mig som en urlakad trasa. Som att energin bara tog tvärtslut. Stopp. Finito. Så det jag har gjort idag är inte många knop. Inget alls nästan. Trots det underbara solskenet ute. Jag fick lite ångest över detta nyss och har nu slängt ihop en chokladfondant som ska serveras som efterrätt (tillsammans med Djurgårds madagaskar vanilj). En indisk gryta puttrar just nu på spisen och så ska en raita röras ihop, och så mango chutney & naan-bröden. Mums! En kväll framför tv:n med maken. Så avslutas ju helgen ganska najst ändå ...

En dag som idag är ibland nödvändig. Men svår att acceptera - för mig, som annars har 1000 järn i elden. Men imorgon är det jag som 'slår rekord' på halvmilen och sedan jobbar på. Imorgon kommer det att kännas bättre. Det vet jag. För så är det alltid ...

Hur har er söndag varit? Njutit av solen utomhus? Jag kan ju titta in på Fabriken för att se vad en del av er gjort. Det gör jag nu ... medan fondanten vilar *ler*.

 

8 kommentarer:

 1. Vi går och har samma mood idag låter det som. Har inte gjort "nada" och har lite ångest över att jag inte tagit vara på solen. Men. Ibland måste man få ha sådana här dagar. Och er avslutning på söndagen lät ju helt fantastisk, vilken mat!

  Skickar en STOR, stor kram!!

  SvaraRadera
 2. och jag säger detsamma ...helt energilös och lita tom på allting ...men som sagt det kommer en morgondag ...:)

  kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Låter ändå som att du haft ett och annat järn i elden ändå, "slänga ihop" en chokladfondant liksom mm ;)
  Här har det varit ruskigt kallt så det blev bara promenad med barn och hund, sen innetid!

  Ha en go kväll :)
  Kram Catta

  SvaraRadera
 4. Förstår hur du känner dig, men vissa dagar är det faktiskt ok att känna sig låg, slö och oföretagsam (dock lättare att säga till andra än att tänka när det gäller en själv).
  Imorrn är en ny, förhoppningsvis piggare, dag! Kram

  SvaraRadera
 5. Det där känner jag verkligen igen! Tyvärr kommer de där dagarna ibland när man minst behöver det - men ack så viktiga de är! Ha en bra vecka! //kram maria

  SvaraRadera
 6. Kände du dig bättre idag? Tog en springtur och sedan en dusch, tog på favvisparfymen och kände dig sedan strålande? Hoppas! De där dagarna är så välbehövliga emellanåt. Jag tycker i och för sig att du lyckades bra ändå med tanke på all god mat du fixade trots energiförlust. Mat är alltid rätt - i alla lägen!

  SvaraRadera
 7. Ibland är det sådär, ingen ork eller energi, bara det nödvändigaste blir gjort. Men som sagt, det kommer nya dagar. Kram!

  SvaraRadera
 8. Vilken skön blogg du har:) alltid bra inspiration.

  Om du gillar vårmode kan du kolla in min blogg på Onsdag:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvaraRadera