måndag 11 mars 2013

HJÄLP MED STORLEKAR _ RINGAR KULIGT


Vänner! Jag har flera gånger, instagram, visat mina ringar som jag bär flera stycken på min högra hand, och på olika fingarar samt olika platser på fingrarna. Många av er har hört av er och velat köpa dem. Och jaaaa, jag kommer att sälja dem i little.u shopen. MEN jag måste skicka efter dem från London och jag vet inte riktigt vilka storlekar jag ska ta hem? Jag själv har så små fingarar, som ett litet barn. (när guldsmeden som tillverkade mina förlovning- samt vigselringar tog måttet på mitt ringfinger brast han ut i skratt och sa att det var minsann de minsta ringar han någonsin tillverkat!) Skulle ni kanske kunna hjälpa mig här. Vilka mått ska jag ta hem? Tycker ni? 

De storlekar som jag har hemma just nu är size M (17 mm i innermått - 53,2 mm i omkrets) samt size K 1/2 (16,25 mm i innermått - 51 mm omkrets). Ska jag köra på det? På mig är dessa ringar aningen stora för att kunna ha dem "ni vet så där coolt uppe på knotan mitt på fingret". Så på er med normala fingrar kanske dessa mått funkar - att strössla ut på era fingrar?

Ringarna kommer att kosta ca 125 sek styck. De är i sterling silver 925 och de kommer från London. Och är tunna, tunna men håller sig ändå runda och fina. Jag älskar dem!

 

10 kommentarer:

 1. Jippi, jag kommer köpa!! Får nog återkomma med storlekar, har ingen koll.. har glömt mina egna storlekar.

  Ha en bra dag =))
  Kram Catta

  SvaraRadera
 2. De ser verkligen jättefina ut! Jag brukar ha storlek 6-7 (US) vanligtvis och det motsvarar väl ungefär nåt liknande. Får kanske bli en liten påskpresent till mig själv :)

  SvaraRadera
 3. Jag har 17 mm på ringfingret (16mm när det är en smal ring...) och 18 mm på långfingret. Om det är till ngn hjälp. :)

  SvaraRadera
 4. så otroligt fina...och så knepigt att veta vad man ska köpa in för storlekar...17 mm är det iallafall som gäller på det här ringfingret ...

  kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 5. Såååååååå fina. Jag har ca 17 på ringfingret, kanske mindre om det är en tunn ring. Men köper gärna olika så att jag kan sprida ut dem lite ;) Jag håller utkik, för de ska jag bara ha!

  SvaraRadera
 6. De ringarna är bara SÅ fina!!! Kram Elina

  SvaraRadera
 7. Hejsan! Bara lilla jag som kikar runt och lämnar lite avtryck. Tack för all fin inspiration! KRAM Petra E www.romantiskahem.blogspot.com

  SvaraRadera
 8. Jag vill köpa!!! Försöker mäta mig här men har bara en tumstock... Återkommer. Kom förbi på en kaffe om du har vägarna förbi i veckan. Kram

  SvaraRadera
 9. Jag vill också köpa! :-) /B

  SvaraRadera
 10. Som jag letat efter fina tunna silverringar och så sitter du på dem hela tiden! Perfekt! Jag tror att jag kan ha den största av dina två storlekar. Skulle de vara för små får man ha den lite längre ut, som du på bilden. Snyggt! Hojta gärna till när de kommer in! =) /Hanna

  SvaraRadera