tisdag 12 mars 2013

SJUKA SMÅ MONSTER


I det här rummet har vi hängt en hel del idag. Barnens rum, alltså. Litet monster vaknade i natt med hög feber. Och det stora monstret beklagade sig över halsont när han vaknade och med gympa på schemat fick han därför stanna hemma idag han också. VAB med andra ord. Det var ju inte alls det jag hade planerat för den här dagen, inte alls faktiskt. Men då får man göra det bästa av situationen. Man får mysa i soffan, laga till energi-drinkar (med sockrade kanter på kristallglasen - så klart) och tillverka toapappersgubbar med färgglada piprensare & fjädrar. Så NU ska jag jobba ikapp lite. Innan jag öppnar min Ben & Jerry och pyser ner i mitt hörn av soffan. Gó kväll!

 

6 kommentarer:

 1. Å, tycker synd om killarna men tror de haft det myshärligt hemma med dig. Jag hade gärna hängt med er ;)

  Älskar era rum!

  xo

  SvaraRadera
 2. Underbart rum att hänga i;) så fint skåp, men tråkigt att vara sjuk så klart. Hoppas de kryar på sig. Kram

  SvaraRadera
 3. Hur mår ni idag? Håller tummarna (Även av egoistiska skäl) att ni återhämtar ser snart. Krya-kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå. Det stora monstret är i skolan. Och det lilla ha knappt feber men är dunderförkyld. Så han är hemma idag också, ev imorgon också. Så att han garanterat är FRISK på fredag då jag ska åka på ett VIKTIGT möte och umgås med 2 fina fina tjejer.

   Förrutom det så har jag totalt tappat min inspiration, som bortblåst! Gah! Men det blåser kanske snart tillbaka. Och efter mitt möte på fredag är jag nog super inspirerad igen.

   KRAM
   u

   Radera
 4. Bara de inte är alltför sjuka kan man ju få en riktigt mysig dag tillsammans. Tusen tack för ditt mailsvar, jag har inte hunnit ta till mig det riktigt, men ska läsa ordentligt bara jag får tid. Kram!

  SvaraRadera
 5. Huvva.. Men inget ont som inte har nåt gott med sig.
  Mys med de små kan va alldeles underbart ibland.
  Men hoppas de kryar på sig fort!
  Kram/A

  SvaraRadera