fredag 25 januari 2013

NYHET :örhänge SILVER NUGGETS


Mina silver nuggets-pärlor har länge legat på mitt skrivbord ...  När jag själv behövde ett par enkla, men ändå lite coola, örhängen häromdagen kom de här till : örhänge SILVER NUGGETS. Örringen är tunn och vacker (finns i storlek 35 & 40 mm). De små silver pärlorna som liksom är tillskurna oregelbundet nästan glittrar i ljuset (fast de glittrar inte, kanske mer glänser). De hamnar lite hipp-som-haver på ringen vilket gör den levande. Och väldigt passande både till vardags & fest.

Tyckte att det var dags med en little.u nyhet nu när det är fredag och helg. Jag har själv burit örhängena hela veckan, och de piffar minsann upp den vardagliga klädseln. De kostar 200 sek. Beställs genom att skicka ett email till ulrika.burell@telia.com (glöm inte skriva önskad storlek på örring samt leveransadress).

+

Jag har själv haft en mycket inspirerande dag (efter det att vår husläkare upptäckt att Stora Bus hade halsfluss, vi var egentligen där för hans mage!). Malin och jag har haft en dag då vi bara fikat, snackat, fotat och lullat runt. Fått inspiration från varandra och peppat som sjutton, nästan som en konferensdag. Och jag är lycklig över mina nya boots (fyndade på Snickarbacken) ...

Önskar er en härlig kväll! Här står tryffelsalamin framme, vinet på bänken och vi lagar "Vilda biffar" till middag. Alla hemma. Sjuka och snörvliga. Japp! 

2 kommentarer:

  1. Jag döööör!!!

    Gorgeous nuggets. Det är dax att beställa igen!

    xx

    SvaraRadera
  2. Jätte snygga örhängen.

    SvaraRadera