söndag 6 januari 2013

little.u VERKSTAN ÄR ÖPPEN IGEN . TJIHO!


Imorgon måndag 7 januari är jag tillbaka i little.u verkstan igen. 
Tjiiihooo . 

Som jag har njutit av denna ledighet. Jag har verkligen varit ledig. Varit med familjen 100%. Ja, jag har tillverkat tre smycken under denna tiden; ett till min mamma, ett till min syster och ett till min systerdotter. För att de hade önskat sig dem i julklapp och jag hann inte med innan jul, oups. Och så har jag städat mitt skrivbord som såg ut som ett slagfält efter julruschen (och verkstan är ju här hemma så det behövdes). Och så har jag beställt hem nytt material, för att fylla på. Veckorna innan jul : ett lyckligt kaos. Och allt avslutades med att coola Sanna hade med mina smycken i Aftonbladets Klick-bilaga. Som en "mamma-favorit". Vilken julklapp, va!

Och alla ni som beställt smycken nu under mitt 'lilla lov' … jag lovar, jag ska jobba på som sjutton nu.  

Ni som väntar på de stela armbanden. Ha tålamod, de kommer ... 'ska bara'. Lite till. Ni vet, man måste vrida och vända lite på dem. Med stjärnor och utan. 

Nu kör vi!
 

Ps. Ni som lämnade de fina orden här; stora varma kramar till er. 

3 kommentarer:

 1. Gillar när din verkstad är öppen igen ;)


  xxx

  SvaraRadera
 2. Har tänkt så mycket på dina ord om att leva här och nu, så himla fint och bra skrivet-och ja man ska verkligen tänka på och anstränga sig för att leva här och nu, det är lätt att tankarna drar iväg åt fel håll-ältande både bakåt och framåt. Ännu oftare känna tacksamhet. Tack för fin blogg, kloka ord och fina reflektioner och många fina smycket såklart:-)!!

  kramoch önskan om ett bra och fint 2013

  kram Amelie

  SvaraRadera
 3. Vad häftigt att bli omskriven på det viset!

  SvaraRadera