onsdag 5 september 2012

RING · RING · RINGUtlottningen. Vet ni vad. Så mycket vackra ord ni skrivit om mina smycken och armbandet RING. Herre gud. Stort tack! Önskar jag kunde skicka er alla varsin liten gåva, men det går ju inte. Inte alls. Tyvärr!

Jag körde en lite annorlunda metod den här gången (istället för slumpmaskinen på nätet). Jag räknade ner alla lotter i ett excel-ark (183 lotter). Och därmed fick alla lotter ett nummer (något som ni kanske inte vet om mig : excel-nörd). Sedan fick Bosse - som älskar siffror just nu - rita lite siffror på ett papper. Och Nilsen valde de 'finaste siffrorna'. Och tadá! Nummer 100 blev det (för enligt Nils kan man få massor av godis för 100 'spänn'). Så - vinnaren är:

Jag skickar dig ett email, så kommer vi överens om hur & vart. 
Grattis! Jag hoppas att du ska trivas i din RING.

Och om ni andra nu är sugna på ett eget RING armband så går det så väldigt bra att beställa genom att skicka mig ett email till ulrika.burell@telia.com - uppge ert önskade mått (samt gärna måttet på din handled) samt den adress dit du vill att armbandet ska skickas. Mer info här.

Och än en gång tack till alla er som skrivit, fotat och visat upp mina bilder på bloggar & instagram. You rock!


3 kommentarer:

 1. oooooooohhh aaaaaaaaahhh woooooow... My god vad glad jag blev när jag såg att jag vann!!!!! Tack tack tack, jag längtar redan!!!
  Och tänk vad din Nils har rätt i att för 100kr kan man köpa massor av godis ;)

  Du gjorde min dag, fina Ulrika!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. (jag ska mäta längd när jag är hemma ikväll, så mailar jag dig då..)

  SvaraRadera
 3. Jahaja, grattis-dårå - Johanna! (inte alls bitter :)

  Men du på tal om glasögon - tänk att jag tänkte på dig när jag gjorde det inlägget - hihi - jag tänkte: Ulrika, hon behöver minsann aldrig köpa snikbrillor hon! Och nr 1 gick bort för de var verkligen en fullständig kopia på MJ (får man verkligen göra så?) Jag gjorde ett supersnabbt val och lovar att visa en annan gång, men photobooth - oh no. Jag såg inte klok ut när jag försökte - värsta skräckfilmen - hua!

  SvaraRadera