fredag 7 september 2012

"BOSSES 4-ÅRS HALSBAND"


Imorgon smäller det · Bosses 4-årsdag. Oj oj oj! Stort. 

För att kunna bjuda hela sitt dagis så frågade jag vår förestånadre om vi kanske kunde ha det vanliga kalasmelliset hemma hos oss, på vår gård. Och det gick bra. Så stolt som en tupp gick en liten Bo till dagis imorse - med vetskapen om att vid klockan 2 idag så ska alla (14) barn & fröknar komma hem till honom på kalas. Det ska bjudas på tre-kantsmackor, festis, egen-trillade chokladbollar med små vimplar i (heja washi), glass-strutar med sylt & gräddbulle på toppen. För att avslutas med en fiskdamm.

Och det var ju just det där med den 'viktiga' (och obligatoriska) fiskdammen. Vad stoppar man i den påsen  när man har total 100 tolerans för godis på ett dagis? Russin - check! Ballonger - check! Suddigummi - check! Sugrör á la Leila - check! "Men mamma, mer då?" undrade Bosse. Jamen mer då?

Mamman (läs jag!) satt och tänkte och tänkte OCH tänkte, och så susade jag iväg på sin cykel och plockade pärlor (de mest fantastiska handmålade träpärlorna), smyckespåsar och gummisnodd, printade en beskrivning och tillverkade ett litet halsbands-set till "Bosses 4-års Halsband". Jag vet, de små sötnosarna kommer titta djupt i påsen efter snasket. Men sorry kids! Jag ber om ursäkt på förhand; det blir inget snask. Men det blir ett fint "Bosses 4-års Halsband" som ni kommer kunna fira helgen i.

Så nu vet ni vad jag gör ett par, tre timmar framåt. Och ikväll ska jag äta kräftor med hela min familj som är här på besök (och dricka både ett & två glas vin!). Happy fredag!

5 kommentarer:

 1. Ja! Så fint! Så fint! Så fint! Heja du!

  SvaraRadera
 2. Men darling, de får ju festis, chokladbollar, glass och gräddbulle...kanske kan räknas som snarr haha. Jag hade aldrig godis i fiskdammspåsen till mina kids, gick utmärkt!

  Happy Happy till Bosse Buskorv! Vi ropar Hurra hela vägen från USA!

  PUSS

  SvaraRadera
 3. Å så fint det låter! Ha en härlig helg nu också. Kram Elina

  SvaraRadera
 4. Vilken fin kalaspåse! Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 5. Du är så go!!

  Vilken fin dag, härligt med kalas hemma, hos er!

  Vad du fixat och ordnat <3

  SvaraRadera