lördag 8 september 2012

EN BUSE SOM BLIR FYRA


... det är den här lille killen som fyller 4 år idag. Världens finaste BosseBus! 

Och herre min jisses vad det är fullt upp. Kalas igår för alla dagiskompisar. Kalas idag för alla i familjen. Tårtor. Fiskdammspåsar. Mat. Presenter. Stoj & stim. Och den lilla 4-åringen är mäkta nöjd (kanske mest över sin nya trampbil!). Och mamman hon är väldigt trött (men glad över att få fira). Så jag återkommer snart. När jag myst färdigt med min lilla skatt. Och umgåtts härligt med alla i vår familj.

Bilderna ovan är tagna i vår egen skog förra helgen när vi letade svamp. Så härligt vi hade det! Och jag tror minsann det är en liten groda som Busen hittat och har i handen. Alltid lika spännande ... att se hur länge de sitter innan de hoppar. För hoppar gör de ju (nästan alltid, om de inte kramats lite för hårt vill säga) ...


Kram till er alla.


5 kommentarer:

 1. Låter som en härlig start på helgen. 14 kids alltså.... Du var alltså verkligen värd det där bubblet, fast det är man väl alltid å andra sidan?!

  Vilka schyssta påsar, du är påhittig du!! Hoppas att du har en fin kalashelg och e extra kram till fyraåringen!

  SvaraRadera
 2. Grattis til lilla busen! :-) Hoppas att ni fick en jättefin dag! Kram Elina

  SvaraRadera
 3. Härligt hoppas alla kalas gick toppen!! Vi har också firat vår yngsta med kalas och familj. Nu har jag just avslutat kalaset med alla kompisarna och jag överlevde ha ha:-) hoppas du gjorde detsamma kram

  SvaraRadera
 4. Ja det blev en kalashelg de luxe. Kalas all the time. Som dessutom toppades av två kompis-kalas. Nu känner jag mig alldeles tom ;)

  Ska bara sitta rakt upp och ner i soffan och njuta va lugnet ikväll när barnen somnat. Och låta sockret gå ur kroppen.

  Kram och tack för alla grattis.

  u.

  SvaraRadera
 5. Grattis fina Bosse, hoppas födelsedagen blev lyckad!

  Och vilken fin överraskning din syster ordnat! =)

  SvaraRadera