onsdag 5 september 2012

CASHMERE & GOLD


Nu när hösten är här så känns det underbart att plocka fram sina cashmere tröjor igen. De som jag 'schamponerade' och hängde in i garderoben i våras (japp, jag handstvättar dem med mitt schampo! och 'borstar' dem lätt när de torkat). De tröjor jag har i cashmere har jag köpt i USA. På Anthropologie & j.Crew. Mina mössor & halsdukar kommer från Hunky Dory. Och jag ÄLSKAR dem. Allihop! Det mjukaste som finns. Nu vill jag ha mer. Går nästan inte ta på sig annat stickat nu ... (bortskämd, japp, men hellre ett par få än många tröjor i garderoben).

Igår gick jag inom COS, mellan inköp till little.u och en lunch med en väninna. Och kom ut med några riktigt fina cashmere plagg i påsen (hoppsan!) - varsin halsduk till barnen (inget mer gnäll om stickigt stickat!), en mossgrön mössa till mig själv (kanske min femtioelfte mössa, men mössor kan man inte ha för många av) och så en bröllopspresent till Mr Make - en dovt lila cashmere tröja med patches på armbågarna. Jag var självklart påklädd en av de tröjor jag har i cashmere, ljust rosa och ljuvlig. Och så min nya guldkedja som jag önskat mig i många år nu. Den är en tunn, tunn rund ankarkedja i längden 60 cm. Och äntligen hänger den runt min hals! Because I'm so worth it!


6 kommentarer:

 1. Snyggt:-) tröjan till maken lät intressant, ska kolla in:-) Hoppas ni hade en underbar bröllopsdag!

  kram

  SvaraRadera
 2. Cashmere och guld, ja tack. Grymt ihop! En guldkedja drömmer jag om....


  Tack fina fina du, dina ord värmer, makes me happy!

  Och nu fotar jag med min lilla Canon. En G12, superbra! Enkel. Redigerar lite med det program som finns i iMac.

  xx

  SvaraRadera
 3. Älskar också cashmere, plockade fram mina i helgen. Så sköna!!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 4. Å vad mysigt, och mycket fina färger! :)
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 5. Å så härligt, låter som att du är väl förberedd inför hösten! Jag gillar den rosa tröjan jättemycket och dina fina halskedjor! Kram Elina

  SvaraRadera