onsdag 12 september 2012

LEK MED KUSINERNA

 I helgen så lekte de tre kusinerna här hemma på köksgolvet. Ni vet, vi här i "kollektivet" (haha).
Flisan hon lekte med Merida - den coola tjejen från filmen Modig. Vi såg filmen för ett par helger sedan, på en förhandsvisning. Nils & jag vågade se hela fimlen, men Busen & pappan fick gå ut ganska snabbt. Den var liksom liiiite läskig. Men också ganska kul i mellanåt. 
(och ser ni så fint "Bosses 4-års halsband" blev, älskar de där handmålade träpärlorna).

 Bosse och Nilsen de fightades med sina nya Monsuno - som blinkar, snurrar och far runt. Monsunos-djur som åker ur dem när de blir träffade. De kan hålla sig sysselsatta ganska länge med de där sakerna (ganska lika Bakugans & Bayblades). Och som vanligt förstår jag ingenting av de där 'spelen'. Busen han tittar på mig med sina stora ögon och säger: " aah, men mamma då. du ska fightas! aaaah!" Som att jag är hopplös liksom. Hmmm ...


Så då var vi tvungna att kolla in "hur man egentligen" skulle fightas med dessa Monsunos - på iPaden.  Och när Flisan tröttnat på Merida så tyckte Busen att det var perfekt att ha med henne i fighten också. För Merida hon fightades minsann mot björnar och häxor och allt möjligt i den där (otäcka) filmen Modig.

+

Det är så otroligt mysigt att ha lilla Flisan så nära oss. Kusinerna är nästan som syskon. Men så ses vi ju också nästan varje dag. Bor en trappa ifrån varandra. Och de två yngsta går på samma dagis, ett underbart litet föräldrarkooperativ. Och näe, det blir aldrig för mycket. Aldrig.

1 kommentar:

  1. Men åh vad mysigt att ha dem så nära. Fast vi har ju en kusse vid Fridhemsplan och det är inte fy skam det heller.

    Okej läskig säger du... E är lite känslig så vi kanske ska avvakta då. Tyckte annars det verkade vara en väldigt söt film.

    Kram!

    SvaraRadera