tisdag 11 september 2012

ARMBAND ENKELTArmbandet ENKELT har hängt med ett tag nu. Och det är många, många som har beställt det. Ett typiskt little.u smycke, för att det är just det :  ENKELT. En läderrem & en rund bricka handstämplad med en bokstav (a la little.u) i sterling silver (925) knuten.  

Jag har tidigare knutit remmen justerbar med hjälp av en enkel-knut, men eftersom läder är ett levande material och behöver lite omvårdnad så har den lilla enkla knuten lätt glidit upp när lädret torkar. Nu har jag börjat med en ny justerbar knut, lite mer avancerad. Och dessutom har jag kompletterat armbandet med ett lås i sterling silver (925) om man önskar det hellre.  HÄR kan du läsa mer om armbandet.

+

Och skulle du vilja beställa ett eget armband ENKELT så finns läderremmen just nu i färgerna: svart, mörkt brun, naturfärgad samt silver. Skulle du önska någon annan färg kan jag alltid göra mitt bästa för att hitta önskad färg (detta kan påverka leveranstiden samt priset aningen). Som vanligt emailar du mig på ulrika.burell@telia.com - bifoga gärna så mycket information om dina önskemål som möjligt. 

Ps. Här och här kan man se coola Hanna på Hannas Inspo bära armbandet. 

2 kommentarer:

  1. Det är JÄTTEFINT ulrika! Vad kostar det? Kanske att jag skulle återgälda min gode pojkvän (som tack för det fiiiiiina hjärt-armbandet) med ett snyggt läderarmband tillbaka ;) Tycker allt han ska bära mitt P kring handleden, tycker du inte? hehe.
    Och snart firar vi hela 6 år. Kanske kunde vara en fin liten present.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Förlåt. Klickade inte mig vidare. Nu såg jag priset! hihi :)

    SvaraRadera