torsdag 13 september 2012

HALL · VÄLKOMMEN

{ tittut }

Jag började haka på InspirationsFabriken redan i våras. Jag gjorde "här är min stil"och så gjorde jag "glas i inredningen". Sedan tog de på Fabriken en break. Men nu har två pang-pinglor tagit över rodret för Fabriken (Rackarungar's Anna och Peppar & Vanilj's Tina) och nu kör de så det ryker. Och vad börjar de med ... jo HALLEN.

Min akilleshäl. Gah! Vår hall är gräslig (!). Det rum jag trivs minst i. Det rum som jag alltid knorrar över. Det är alltid stökigt, grusigt, mörkt och väldans trångt. Det känns lite som om hallen fick ta lite stryk då vi slog ihop våra två lägenheter en gång i tiden. Den fick inte riktigt den kärlek som den borde ha fått. Så nu när jag ser dessa bilder så får jag en spark i baken · kom igång, gör om - gör rätt! Ska nog ta och ringa hantverkaren redan idag (kanske imorgon). Är sugen på en helkaklad hall. Vitt 15*15 kakel med vita fogar. Med Marrakech-klinkers. Och ett stort vackert skåp som klädförvaring (inte det fula träskåp vi har idag från IKEA).

+

Men som vanligt så gillar jag mina små detaljer. Byrån (extra smal med betongskiva · från Bruka). Spegel. hängare & skohylla (vita & slitna · Indiska). Allt lull-lull (ljusslinga · doftljus · doftpinnar · ramar · bokstav). Och våra taklampor på rad (le klint). Och extra skoförvaring för de mindre skorna (Boomerang).

Välkommen! (trots stöket)

8 kommentarer:

 1. Tycker att du har en fin hall. Själv fick jag typ panikkänsla av temat: hallen, vårt kaos, där blandas tomma russinaskar med skrynkliga kvitton, teckningar och en väldig massa udda vantar, sockar, fulskor och finskor i högar. Hmm.. vi få se vad jag får ihop.
  Kram
  M

  SvaraRadera
 2. Men hallå! Er hall är ju jättefin, alltså verkligen jättefin. Även om 15x15kakel och Marrkech-klinkers lät som en dröm.

  Jag gillar ditt inlägg jättemycket.

  Sen ber jag verkligen om ursäkt om detta vedervärdiga temat - hallå, jag glömde tänka. Min hall är ju en disaster. Men med lite styling går de kanske att få till något att visa upp. Eller inte. Perfektion är ju så trist eller hur?!

  Ang. doftljuset doftar det väldigt svagt för att vara Voluspa. jag gillar det jättemycket framför allt storleken och glaset, men föredrar nog de med lite starkare doft. Min favvo är champagne crisp. Och dumma-mig som inte shoppade loss när jag var i NY. Enkel slutsats; måste boka en resa snart! No problemo!

  Psst! Skicka mig ett mail på fabrik-adressen så lägger jag upp dig.

  SvaraRadera
 3. Det verkar vara hallens natur allt stök hur lyckas man.! Äskar byrån hoppas den finns kvar. Har även Le Klint lampan. TYcker din hall är superfin men kul att göra om:-)

  SvaraRadera
 4. Fin första bild, tycker jag, gillar den jättemycket!

  Sen är jag inne på exakt samma kakel (eller ett ljusare som jag nog inte vågar köra på..) Vi har likadant kakel i trapphuset och tänkte att det kanske blir rörigt ihop.. men det är kanske lite overkill att tänka på att hallen ska matcha trapphuset? :)

  SvaraRadera
 5. anna-rackunge: du är SNÄLL du. precix: perfektion i en hall är nonexcisting!!! så de så! och de som lyckas. grattis. i alla fall med 2 små kottar hemma som strösslar diverse saker omkring sig (för att inte tala om Makens STORA saker). :) mailar fabriken ;)

  Amelie: tror säkert byrån finns kvar, det är i deras bassotiment. om den inte finns hemma tar de säkert in den åt dig. den är toppen för alla mössor, vantar och kepsar. ett och annat paraply också. tack!

  17 doors: hahaha, du gillar nog översta bilden för att där ser man inte hallen så mycket ;) näe. vaddå har ni marrakech-kakel i ert trapphus? eller likadant somv i har. den tanken har inte ens slagit mig, att de ska matchas. det kanske de ska. :)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker som övriga, er hall är ju super fin och jag blev helt såld på er trapp också fint golv!!

  Vår hall är så liten, vet inte ens om vi har en hall, thi hi! KUL att du också hänger med i Fabriken nu! STOR kram!

  SvaraRadera
 7. Kul att kika in i eran hall...ser inte så farlig ut. Gillar det jag ser även om din drömhall låter ljuvlig. Sådana där klinkers vill jag gärna också ha! :) Kram

  SvaraRadera
 8. Visst väl det! Att er hall är så där härlig så man vill bara vara där på direkten.

  LOVE IT!

  Kram

  SvaraRadera