fredag 14 september 2012

MOSSIG I MÖSSAN

( liten bus som lekt med mamma & kameran )

Den här veckan avslutas (som alla veckor) med en fredag. Och herre jisses vad det är skönt, eller hur? Men vädret? Det ösregnar. Och jag som har en 'ärende-dag'. Ni vet när man samlat ihop allt man egentligen skulle ha gjort i veckan till veckans sista vardag. För att jag har varit lite mossig i mössan den här veckan. Riktigt seg. Och så öser det ner. Men på med 'Ulrik' så ...

Jag började dagen med en lång förmiddagsfika tillsammans med Josefine på Betonggruvan. Så mysigt, så inspirerande, så peppande och så trevligt. Vi fnular lite på att "tillverka" en månatlig inspirations-träff. För när man är egen företagare så sitter man mycket hemma på sin egen kammare, man jobbar på, man bokför, man betalar fakturor, man lunkar liksom på i sitt vanliga lilla 'spår'. Man letar information på egen hand. Man saknar kanske någon att bolla idéer med. Någon att fråga saker om. Och bli peppad & inspirerad av. Så nu funderar vi på att ses så där en gång i månaden. Och kanske är du någon skulle vilja vara med oss? Som också tillverkar något, driver eget, som vill dricka kaffe & skratta? Hör av dig i så fall. Vi håller till i Vasastan/Stockholm.

+

Nu ska jag fota ett nytt smycke. Som kommer börja säljas 1 oktober. Och som är rosa. Och som förstärker kärleken. Och kommer göra gott för andra (hoppas jag). Och så ska jag dricka mer kaffe, handla inför stug-helg, leka med lite nytt från Granit, och hämta hem kidsen för fredagsmys.

· fredagskram ·



5 kommentarer:

  1. Vilken bra idé att träffas och inspireras, kan tänka mig att det kan vara lite ensamt ibland, att ha någon att bolla idéer med är guld värt!

    Ha en under helg, älskar fredag!! Själv ska jga ut till alndet älskade ö, andas skärgårdsluft, se över havet, få lite balsam i själen:-)

    kram

    SvaraRadera
  2. Fina Du!

    Jag är väldigt på på en sån träff en gång i månaden :)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Link exchange is nothing else except it is simply placing the
    other person's blog link on your page at suitable place and other person will also do same for you.

    my blog post :: faraday flashlights

    SvaraRadera
  4. I love what you guys are up too. This type of clever work and exposure!
    Keep up the fantastic works guys I've added you guys to my blogroll.

    my web-site ... jack la lane power juicer

    SvaraRadera
  5. Hi just wanted to give you a quick heads up and
    let you know a few of the pictures aren't loading properly. I'm not sure why but I think its a
    linking issue. I've tried it in two different web browsers and both show the same results.

    My web site: www.flickr.com

    SvaraRadera