lördag 1 september 2012

BLIMEY

Blimey | Kors i taket ... 

... det regnar idag också! 

MEN vi trotsar vädret och njuter av djur, natur, kamin, snask, god mat, gott vin och familjens sällskap. Och förhoppningsvis filmen Lorax. Ni vet så där härligt uppkrupna i soffan, med smatter på rutorna.

Ska bara ... ta en sväng om Hötorget (tryffelsalami kan man liksom inte vara utan en lördagskväll), låta Nilsen gå på kalas (laserdoom : herre gud är han så stor nu!), städat med mina Mirakelsvampar (!!! alltså jag är besatt : men mer om det en annan dag för det kräver ett eget inlägg),  och så testar jag min nya låsanordning för läderremsarmbanden (en del har upplevt att armbandet ENKELT blir lite 'löst' efter ett tag - och det blir ju läder som är ett levande material. Kanske kan detta lås vara grejen för mina läderarmband, vad tror ni?). Och så hoppas jag att loppisen vid färjan är öppen på vägen ut (brukar finnas en hel del på den).

Så på med gummistövlar, regnkappan, och fram med paraflaxet. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder ... eller hur det nu var (bullsh*t!) ! 

Happy lördag!  


5 kommentarer:

 1. Happy lördag bästa U! Jag tycker att låset, ser kanon ut. Säg till om du vill ha en testperson ;) Jag håller på att måla här hemma, pausar dock då och då. Ett måste för att orka.

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Så mysigt det låter! Ha en härligt skön helg. Kram Elina

  SvaraRadera
 3. Jag antar att Mirakelsvampar inte är något man blir hög av. Eller i alla fall inte den typ av höghet ;-)

  SvaraRadera
 4. Tokgillar ditt nya armband... Oxå... Kram!

  SvaraRadera
 5. Och när du gav dig iväg för att handla tryffelsalami gjorde jag mig redo för milen. I ösregnet. :) Hua vilket väder det var i helgen. Och i vanlig ordning sken solen i Skåne när det var oväder i Sholm, alltid på detta vis när jag tar mig till huvudstaden...

  Kram, LIna

  SvaraRadera