fredag 31 augusti 2012

HO HO : FREDAG


Fredag. Fredag. Fredag. Jippi jaja. Jippija! Regnet öser ner idag. Lovely! Not! Men det blir desto lättare att sitta hemma och jobba och vara kreativ ... kanske. Och att ha börjat fredagen med en frukost med Lina & little-sis är ju en stor bonus.

På med Lana del Ray i högtalarna, espresso i koppen, jobba-jobba-jobba ... och så hinna uträtta en hel del ärenden innan jag ska hämta hem mina skol- & dagis-trötta barn. Ikväll ska vi bli bjudna på ostron & bubbel hemma hos vänner. Så jaá, det känns som en bra fredag (idag också).

±

Och ser man på : två tavlor till som kommit upp på barnens väggar. Temporär plats, men ändå. De är från Bookbinders samarbete med Mini Empire. Och jag älskar dem. Ugglan! Alla detaljer.

7 kommentarer:

 1. Tack för i dag, alltid kul att ses!

  Åh, vilken glammig fredagkväll ni har att se fram emot, enjoy!!

  Vår fredagkväll består av att packa för ALV lör-sön..kändes som en toppenidé när vi var ett gäng som bokade för typ ett halvår sedan men nu känns det mest..eh..jobbigt. Men blir säkert supertrevligt när vi väl biimat oss dit..

  Ta hand! Kram Lina

  SvaraRadera
 2. åh, vilka fina tavlor!!

  å vad glad jag blir att du gillar min lampa ;)
  Jag är utbildad industridesigner och gjorde den (tillsammans med 5st andra lampor i läder) i ett projekt i skolan för några år sedan. (lite mer info finns i ett gammalt inlägg: http://todayyouinspiredme.blogspot.se/2010/11/leather-leather-leather.html )

  så jag jobbar inte med just det på heltid.. jag jobbar som butiksdesigner och utvecklar butiksinredningar.. (där iochflrsig en lampa kan ingå ibland ;)

  trevlig helg till dig också!!
  KRAM FINA.

  SvaraRadera
  Svar
  1. (oj, vad konstiga mellanrum det blev i den kommentaren.. ;)

   Radera
 3. Ser att du varit på "mitt jobb". Heja dig! Och varje gång jag ser den där trötta ugglan blir jag glad. (kanske känner jag igen mig) Viva la ögonkräm.

  Och du, ha nu en riktigt härlig helg så ska jag se till att tävla om det där fina armbandet. Precis min stil.
  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Jättefina tavlor. Och ostron och skumpa låter som en fredag helt i min smak =)
  Kram Jannike

  SvaraRadera