torsdag 30 augusti 2012

♥ MINIGodmorgon. Jag sitter här och tillverkar HJÄRTA MINI halsband (och armband också för den delen). Och så kom jag på att jag kanske har lite bilder på dem som jag tidigare inte visat. Jag gillar mina hjärtan och mina brickor i olika storlekar som handstämplas med en bokstav. Och som sedan hängs på tunna, tunna kedjor. Allt i silver. De känns liksom som jag - little.u !
Skulle du vilja beställa halsbandet så kan du kika in här för mer information.
Ett perfekt varje-dag-smycke ...

Jag har en massa nya smycken som kommer att komma upp i shoppen snart. Jag vet bara inte riktigt hur jag ska presentera mina smycken. Så att det inte blir allt för rörigt. Min webshop blir ju aldrig klar. Jag skissar på den, jag petar lite i min mall, jag vet nog ganska precis hur jag skulle vilja ha den - och så suckar jag lite och känner att ÅH vad det är svårt att få ett helheltsgrepp om den. För jag kan ju inte. Inte alls. Så typiskt mig. SÅ typiskt jag!


Hur skulle ni helst vilja köpa mina smycken? 
Tycker ni att det fungerar som det är idag - att ni kikar på min smyckesblogg och sedan emailar mig alla era önskemål. Eller skulle ni liksom hellre vilja klicka er igenom en webshop? Eller om jag kanske skapar en hemsida med produktblad på respektive smycke - så att det blir lite mer lättöverskådligt. Jag tycker det där med webshop är lite svårt eftersom nästan var och en av er har era egna önskemål och smyckes tillverkas efter dem. Vilket ofta även påverkas priset på smycket, så klart. Då blir det lite svårt och stelt i en webshop, eller? Så produktblad på en hemsida kanske är det som jag letar efter, va?

Jag fnular väl vidare medan jag hamrar och stämplar och testar nya metoder. Det finns så mycket jag vill. Så mycket spännande och nytt. Jippi vilken bra dag det här kan bli!


Och ni glömmer väl inte bort RING?!8 kommentarer:

 1. Kan tänka mig en webbshop med olika kategorier så det är enkelt att hitta mellan örhängen, armband och halsband!

  SvaraRadera
 2. Hallo, tack för din fina kommentar, kul att vara tillbaka,älskar ju dina smycken och hjärta mini är superfint :) Jag håller som bäst på att skapa en webbshop nu, och har fått in snitsen, så om du är intresserad så kan jag hjälpa dig, kram fina

  Hur funkar det för dig nästa vecka? Vi kanske kan få till ett möte/fika om både hemsida/jeans ;)

  SvaraRadera
 3. Hej... jag tycker att det fungerar bra som det är. Ev kanske det där med produktblad för varje är en god idé... tycker att det vore trist om du blev insnurrad i allat för mycket web-butik-funk och så en massa mail hit o dit i vilket fall för att man som du skriver kanske vill ha lite längre, eller kortare eller hit eller dit.. Vet inte om kommentaren hjälper :-)

  Det du gör är i alla fall fantastiska smycken. punkt. slut. :-)

  SvaraRadera
 4. En webshop med kategorier och massor av exempelbilder kanske kunde vara nåt. Din utlottning måste jag ju ge mig in i. Finaste smycket nånsin typ.

  SvaraRadera
 5. Å, så fint det är...Mini.

  Jag tycker det är bra som det är, du har fina bilder och det är klart och tydligt.

  Tyvärr tror jag inte RING hann fram...får be att det skickas hit. Tack iallafall för att du försökte!

  KRAM!!

  Ps. Cape Cod i okt-nov är nog fint! En annan upplevelse än när det är sommarvarmt men en solig dag på senhösten...ja tack!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag tycker att du ska ha en hemsida där du visar allt och sen så får man maila dej om vad man vill ha, önskad längd mm..nästan så som du har det nu, fast en hemsida, som ett galleri...Har beställt tennarmband på det viset och det funkar jättebra...

  Mvh Caroline Kraft

  SvaraRadera
 7. Tycker det fungerar bra idag då jag mailar och beställer. Möjligen om du sorterar i smyckebloggen så man lätt hittar olika smycken.
  Ha en skön helg.

  SvaraRadera
 8. Hej Ulrika, tycker att det är så bra som det är. Men kanske det du nämnde en hemsida med en produkt blad.

  Kram

  SvaraRadera