måndag 4 juni 2012

BRAIDED GOLD | JUNI ERBJUDANDE

Minns ni de här armbanden? BRAIDED GOLD/SILVER. Jag körde kampanj på dem under hela mars. När det fortfarande var kallt, ruggigt och vi väntade på värmen. Eftersom det är ungefär samma sak nu. Så där kallt & regnigt och man bara sitter och väntar på sol & värme så tänkte jag att juni månad får bli en kampanj-månad också.


Under hela juni månad får ni köpa armbandet BRAIDED GOLD för 200 sek (ordinarie pris är 250 sek). En rabatt på 20% ! Samma rabatt gäller på BRAIDED SILVER (20%). 

Färgerna som finns är | svart, orange, gul, mörkgrön, ljusrosa, cerise, turqouise, ljusgrå, vit, äppelgrön.

För att beställa så skickar ni mig ett email på: ulrika.burell@telia.com - uppge önskad färg och längd. 

Ju fler vi är som bär dem så känns det som att solen kommer förstå att nu är det SOMMAR och det ska vara varmt. Så ge oss sommarvärme nu, för sjutton!

7 kommentarer:

 1. Å de är ju så fina!!! Fin sommarpresent till sig själv.... Kram!

  SvaraRadera
 2. Dom är så fiiina dina smycken! Duktiga du! Sen har du ju gått och fyllt år också, jag ligger lite efter...STOR GRATTIS!!

  Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Åååå va fina smycken du gör, underbara!

  Kram

  SvaraRadera
 4. De är så fantastiskt fina de där :)

  SvaraRadera
 5. Du, med längd hur menar du då? Ska jag mäta runt handleden hur lång jag vill ha den helt enkelt eller har du några standardmått att välja på?

  Gult eller orange? Det är sedan nästa fråga som jag grubblar på tills jag vet vilken längd... :)

  Kram.

  SvaraRadera
 6. Kristina : ELIS. Underbart namn! Och du. längd menar jag längd som i armbandets längd. Så det sitter som ett smäck på din handled. Antingen mäter du ett favoritarmband som du redan har (från början till slut) eller så mäter du din handled och så anpassar jag armbandet utifrån det. Ungefär. Så.
  Och om man vill så kan man skicka med både måttet på favoritarmbandet och måttet på handleden. Då vet jag om det stämmer. Prexis! :)

  SvaraRadera
 7. gult eller orange. ta båda. fina tillsammans. emaila så kommer vi på nå´t tillsammans, ulrika.burell@telia.com | kram.

  SvaraRadera