tisdag 5 juni 2012

BARA VARDAG
Nu när ALLA dessa sköna & härligt lediga dagar avlöser varandra HELA tiden så längtar jag nästan efter bara vardag. Ni vet ett lunk, nästan lite tristess - så att jag kan ta tag i allt det där som bildas i högar här hemma. Eftersom jag aldrig hinner. För att vi gör någonting hela tiden. Och så känner jag mig alldeles slut. För att allt bara går i ett. Fast det är roliga saker, så klart. Och kanske för att jag är lite fundersam. Över hur en del människor står ut med sig själva och deras besserwisser beteende. Och så har jag ingen som helst matlust. Men nötter & bär går ner. Varje dag. Så några bra vitaminer & fetter slinker ner. Och så är jag besviken på mig själv. För att jag inte är den allra bästa mamman just nu. För att jag glömmer så mycket saker. Och för att jag känner att jag inte räcker till. Någonstans. Just nu. Men sån't är livet ibland. Och imorgon kör vi på med en ledig dag igen. Och inte vilken dag som helt. Sveriges dag. Flaggorna fram (eller?). Och så får jag krama på mina barn & min Make massvis. Mmmm !

... och så ska vi ju fira världens finaste lilla Fisan idag. Hon fyller 2 år. Hurra, hurra, hurra! Vi äter lite Gasch va?9 kommentarer:

 1. Vår Juni fyller också 2 idag! :) Hon började dagen med att kräkas på köksbordet. Det var den födelsedagen.. :)
  Annars känner jag som du, kul med ledig dag mitt i veckan, men har egentligen inte tid..
  Och hoppas matlusten infinner sig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja så är det ibland, skönt att du har en fin familj att kramas med i alla fall! :-) Och vad sugen jag blev på sån där nöt och bärmix! (Man blir lite knasig av det här konstiga vädret också tror jag) Kram!

  SvaraRadera
 3. Det kunde varit jag som skrivit det här!

  Jag vet att de här känslorna kommer ibland, så försvinner de också.

  Å, jag träffade Juni när jag var i Sverige och jag fick visa mitt fina armband. *stolt* - snart kommer jag nog beställa ett till!

  Tycker om dina vardagsbilder!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Men jag är säker på att du är värsta grymma mamman fast du inte tror det! Just nu. Kramas lite så blir det bättre.
  :)

  Hoppas matlusten återkommer, tills vidare funkar nötlust!

  SvaraRadera
 5. Bästa mamman... I juni... Hmmmm... Går det? Vi tar igen det i juli! Eller hur!?

  SvaraRadera
 6. Du, jag vet vad menar! kan säga att det är samma här om det e till någon tröst;) vi e inte mer än människor, som gör så gott vi kan! Men jag håller med om att det svider i hjärtat ibland. Jag tycker du e grym! Hoppas du får lite vila nu så kör vi helvecka nästa vecka ;)
  kram på dig

  SvaraRadera
 7. Darling, sniffa lite på dina kids, kläm på den nya cashmiretröjan och ta en extra skopa glass. Livet är lite grått ibland men imorgon är en ny dag och då känns det säkert lättare.

  Ett annat tips, TRÄNA!!! Inget får igång mina lyckohormoner som träning, ordentligt ska det vara, inte någon fjösig PW, ut och spring...helst i regn. Det funkar alltid på mig!

  Snart kan jag komma med hallongrottor...säger du nej då så äter jag två, inga problem.

  Pussgurka!

  SvaraRadera
 8. Hoppas ni får ett mysigt firande kram Diana

  SvaraRadera
 9. Men lilla fina U. Vi gör alla vårt bästa hela tiden och jag tror att det är bra att visa för våra barn att ibland är till och med vi, föräldrar, så trötta att vi inte är på topp. Att vi också gör fel och brister på alla möjliga plan men att det är okej det med. Jag är också så slut nu och längtar bara efter sommar och ledigt och lugn och ro. Imorgon är en ny dag! Snart ska jag ta och beställa lite fler underbara smycken från dig! Stor kram från Josefin

  SvaraRadera