söndag 18 mars 2012

VI FORTSÄTTER ...


till liten

och till stor.Jamen hur sött är inte det här! Inlägget som fina Anna på Rackarungar gjort | om mina armband (bland annat) BRAIDED GOLD. När Anna beställde sitt BRAIDED GOLD i orange så kunde jag inte motstå att skicka med ett litet mini-likadant till den blivande storasystern. Och bilderna som Anna tagit är ju bara helt underbara. Så söt liten i ett sött rosa. Och så fint Anna kombinerat sina armband! Anna visade även mina armband HÄR och HÄR. Och bilderna är alla lika fina. Stort tack Anna!


Och glöm inte bort att jag har kampanj på dem ... 200 pickadoller just nu. Och ska vi köra lite rabatt  till? Jaaá. Det gör vi! Vi kör månaden ut tycker jag. De är så roliga att tillverka. Och så glada i färgerna. Och jag väntar på leverans av lite nya färger ...


Under hela mars månad får ni alla köpa mitt armband BRAIDED GOLD för 200 sek (ordinarie pris är 250 sek). En rabatt på 20% !

För att beställa så skickar ni mig ett email på: ulrika.burell@telia.com - uppge önskad färg och längd. Samma rabatt gäller på BRAIDED SILVER (20%).


7 kommentarer:

 1. Så klart det bloggas fint om dina fina produkter!

  Hoppas att helgen varit bra och att du hann med det mesta av det du ville. Jag är också sådär, har en hel den tankar om helgen..sen går den alldeles för fort...vet inte riktigt hur..och hälften blev gjort :OP

  SvaraRadera
 2. Å vilken bra ide med miniarmbandet! Känner en som gärna skulle vilja ha ett likadant som mamma.... Tänkte kolla innan jag lägger beställning, hur mäter jag?

  SvaraRadera
 3. Sanna: Det bästa är att ta en bit garn och knyta om handleden. Sedan mäter du det med ett måttband. Alternativt att du mäter handleden och så brukar jag lägga till ca 1 - 1,5 cm.
  Välkommen med en beställning. Jag ska i dagarna lägga upp lite info om mamma/barn armbanden.

  SvaraRadera
 4. Tack snälla för leveransen i fredags!! Det är så himla fint och lyser verkligen upp i det gråa vädret (hoppas få till en fin bild med).
  Och gissa att det var en tjej här hemma som ville lägga beslag på armbandet direkt... Hade funderat på att beställa ett till henne också, men hon är smått kräsen vår fröken så jag var inte säker på om hon skulle gilla. Men du gick hem big time :-) Nu undrar vi vad det kan tänkas bli för nya färger...?
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Men du! Tack, vad gullig du är. Vi var på kalas i helgen och självklart hade E på sig sitt snygg-armband, och jag med. Jösses, vad många komplimanger vi fick!! :)

  SvaraRadera