onsdag 28 mars 2012

ELLEN | AV & PÅ
Only for you KalasLotta! Här har du mina Whyred Ellen | av & på. 

Mina har redan varit ute och promenerat flera gånger. Senast igår när jag träffade fina vännerna. Middag på Bistro Jarl (ingen favorit | alls faktiskt). Många skratt & intressanta samtal om både det ena och det andra. Relationer var ett återkommande tema. Och var den ena & den andra köpt sin blus, sina jeans eller sina skor. Vi har hängt sedan vi pluggade på universitetet. Är alla väldigt olika. Gillar ofta samma saker. Men med vår egen twist. Och vi känner varandra så bra. Så himla härligt. Synd bara att vi alla är utströsslade över Swiden & Denmark. Men när vi väl ses | så ses vi. På riktigt!

11 kommentarer:

 1. Smashing darling!! Men jag tror att mina 39:or skulle se ut som klumpedunsfötter! MAn ska ha nätta små tassar som du för att bära de snyggt.

  Rocka runt i dem massor..apasnygga!

  Tack!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag tror tvärtom lotta! Eftersom jag är så petit ser de dubbelt så stora ut. Inte på en längre cooling som du!

   Radera
 2. Sååå snygga!!!

  /Lotta

  SvaraRadera
 3. ÄLSKAR. Och längtar enormt efter att kunna vara bekväm i klackar igen...några veckor kvar bara sen är dte jag som joggar i stilletos :)

  KRAM

  Ida & Nike

  SvaraRadera
 4. My god så snygga! Det är nästan bud på ett inköp här också.

  Peruken kommer från TGR:)

  Ha en riktigt skön helg! Kram Daniella

  SvaraRadera
 5. hej! Måste bara få veta hur de är i storleken? har du din normala eller har du gått upp en? Jag har 36 i vanliga fall, men i vissa whyred skor måste jag ha 37. MVH!/Mona

  SvaraRadera
 6. Hej Mona.
  Jag är en liten 35:a ... och har dem i 36. Men jag har tjock fleece-sula i - och de är ändå aningen stora. Så kanske aningen liten i storlek, men inte jätte liten. Ganska normala, kanske. Oh vad svårt att ge tips om.
  Men jag älskar dem. Och man blir såååå lång! :)

  Lycka till med sko-köp!
  Ulria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för hjälpen! Jo men deras skor är ju ungefär så - man får prova sin egen storlek och kanske en större ev. Ska ev köpa ett par som min kompis vill sälja, hehe lite för höga och svåra att gå i enligt henne... får hoppas att hennes 36er passar :) /Mona

   Radera