onsdag 28 mars 2012

HANDSTÄMPLAT | NAMN


Ni är en hel del som kontaktat mig och frågat om jag gör namnbrickor. Jag har hela tiden känt att det finns en uppsjö av namnsmycken på marknaden och därför valt att använda mina ÄLSKADE "little.u runda brickor" (12mm) med endast en INITIAL på. Det är enkelt & vackert.

När Nils går på kalas brukar han vilja ge bort ett av hans mammas smycken i present. Speciellt till tjejerna. Har barnet i fråga ett inte allt för långt namn har vi handstämplat hela namnet på en bricka (om inte namnet fått plats har vi ibland skrivit "vän"). Nu sist fyllde fina Juni år. Det fick ju plats finfint. Och blev en mycket uppskattad & personlig gåva.

Så jag tänkte att även NI kan få beställa de runda brickorna med ett namn handstämplat. Det enda som begränsar det hela är brickans storlek | att namnet får max vara 4-5 bokstäver (max). Skulle du inte vilja skriva ett namn kan man ju tänka sig vackra ord som: love | vän | joy | happy.
Är du intresserad av något av mina smycken med brickor så kontakta mig på: ulrika.burell@telia.com 

Några alternativ där "little.u brickorna" förekommer är: HEART + KIDS och Heart Kids Silver. Halsbandet ovan är JAG HJÄRTAR - med en bricka. Halsbandet kostar i detta utförande 400 sek. Allt i äkta silver & handstämplat. Unikt för dig.

Ps. Jag säljer brickorna tillsammans med ett smycke. Inte separat. Skulle det ändå vara av intresse blir det till ett annat pris. 

2 kommentarer:

  1. Vad gullig han är Nils som vill ge bort smycken till tjejerna, kommer att gå bra för honom. Ester, 5 bokstäver och bebisen i magen ska få fem bokstäver också... Kliar lite i klick-fingret här!
    Morfars-choklad, hahaha!

    SvaraRadera