torsdag 29 mars 2012

USCH | FY!


Vi är lite så här idag. Som om vi trillat med cykeln.

Fick ett samtal runt halv tolv igår från Nils skola. De tyckte han var blek och satt just då och frös under en filt. Mamma-hjärtat frös - jag hade nämligen kört iväg honom till skolan, på morgonen, i tron om att han var nervös. Det var nämligen ett "Tidståg" i hans klass igår. Ett föräldrarpar som kan historia och som med hjälp av sitt "Tidståg" lät barnen resa långt, långt tillbaka i tiden. Så långt som att inga människor fanns. Och till Krita-perioden. Fantastiskt, eller hur! Nils är en orolig liten själv | som gärna vill ha koll på sin tillvaro. Rutiner, 'he loves'. Så jag trodde han var nervös och hade ont i magen på grund av det. 

Han kom hem. Han hade hög feber. Han var blek. Och riktigt sjuk. Och sedan kom den. Magsjukan. Jaáapp. Nu vill ni inte veta mer | om man säger så. Han är på bättringsvägen ett dygn senare. Nu väntar vi andra på vad som komma skall ... Häpp! Känns riktigt kul. not.


1 kommentar:

  1. Uj, uj, uj inte så skojjsigt! Hoppas att ni andra klarar er. Ät vitpeppar korn, vet inte om det hjälper, men jag inbillar mig att det gjort det ;)

    SvaraRadera