måndag 7 november 2011

VITAMINERDagar som denna behöver man extra mycket vitaminer. Herre gud vad det är mörkt & grått och brrrr vad jag tycker att det är kallt & ruggigt nu. Jag önskar att vi skulle åka till typ Teneriffa och Abama nu. Som vi gjort tidigare år vid denna tiden på året. Lapa sol, tillbringa tid tillsammans och bara njuta. Men istället tar jag en prommenix bort till Juiceverket och beställer en vitaminbomb bestående av jordgubb, lime, ingerfära & kardemumma med en extra shot av guava & enchinacea {eller vad det nu var för olika boosters jag fick i den}. Mums! Funderar starkt på en sådan där juicepress. Vore ju ganska bra att ha!

Nu ska jag gosa ner min lilla rumpa i det nya fina vita & riktigt krulliga fårskinnet som jag köpte i småland. Och så ska jag luta mig mot min nya kudde från House Doctor {inköpt på Fru Modig}. Och så ska jag kanske få a little piece ocf peace ... {inte bara på armen}.


Är lite inne på PEACE LOVE & UNDERSTANDING just nu ... 

{ little.u : armband GIVE PEACE A CHANCE


5 kommentarer:

 1. Hello!
  Jag älskar smoothies, speciellt såna med shots. Gudomligt!
  Gillar verkligen ditt peacehalsband!!!
  O visst fick jag lite egentid sent på eftermiddagen :).
  Kram/Jennifer

  SvaraRadera
 2. Heeeej! ..och tack för tipset en vitaminbomb ska jag springa iväg och köpa på lunchen imorgon, mums och behövligt!

  Och vilken resa NI gjorde förra året! Underbara bilder. Jag vill börja planera en ny nu ;)

  Kram!
  a.

  SvaraRadera
 3. hang in there...snart är ni här och vi kan äta frukt som smakar frukt, shoppa på Anthro och ligga i soffan och äta Jolly Ranchers...

  Cant wait..vilken JUL vi ska ha och nyår!!! Tjiho hela dan.

  Snart ska vi boka Lion King biljetter...

  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Fin du! Fin kudde! Fint armband! Fint, fint fint :)

  Ang. Paljettightsen: De är nog normala i storleken. Jag har storlek M i mina och det brukar jag ha. Sen skulle jag inte säga att de är särskillt sköna.. Kliar och sticks, som Lotta på Bråkmakargatan skulle ha sagt. Har bara gått in dem hemma men i kväll skall jag iväg på mingel så då åker de nog på. Kanske, kanske hinner jag med att ta en bild... ;). Kram du!

  SvaraRadera
 5. Åh! Är en juicejunky, kan dricka hur många olika juicer som helst. Och tror självfallet på att det är smarta bär och har uppiggande effekter! :)

  Vad fint du skrev om den 14 åriga killen, blev rörd och är helt övertygad om att dina pojkar kommer att växa upp till precis sådana fina varelser.

  Stor värmande och uppiggande kram! :)

  SvaraRadera