måndag 14 november 2011

JAG HJÄRTAR

Tänkte bara påminna {en sista gång} er om att utlottningen av armbandet JAG HJÄRTAR avslutas idag! Vi kör till klockan 21:00 ikväll. OK! Jag vill visa att man kan hänga i en bricka med sin initial  {eller någon annans} på detta armband. Så fint så att bära med sig runt handleden. För att visa att man hjärtar!

Många saker har önskats att få se mer av i fortsättningen på little.u . Tack snälla för all input!
Bl a mer smycken i guld. Jag vill själv ha mer i guld men jag tillverkar smycken i äkta material (som håller sig fina) för att det känns bästa att sälja. Och att köpa rent guld blir dyrt {riktigt dyrt} så då har jag letat efter silver med guld på och det mina damer &  herrar är inte så lätt att hitta - men jag ger inte upp; snart så ... Och kanske att jag gör något smycke i metallfärgad guld tills dess. Kanske ... är det något ni kan tänka er?

Örhängen vill man se mer av. Och det ska ni få göra. Stora, små, långa, korta, färgglada, diskreta. Och ni vet väl att ni alltid kan önska er en viss stil - så tillverkar jag det {i enlighet med little.u's stil}.

Armband är hett just nu. Och någon frågade efter bokstäver att hänga i både armband och halsband - och vet ni vad. Jag sitter just nu med jätte fina bokstäver i silver 925} framför mig - så kanske snart ...

Jag kommer själv satsa på lite mer färg och olika material framöver. Och min förhoppning är att mina smycken ska fungera som vackra smycken som förgyller vardagen lite extra ...

Ett sista lycka till!

4 kommentarer:

 1. Oh, jag håller tummarna och hoppas!

  SvaraRadera
 2. Jag håller också tummarna... :-)

  SvaraRadera
 3. Hörde jag guld?! Förstår att det inte är helt lätt (och dyrt). Lycka till i letandet! Kram

  SvaraRadera
 4. attans, jag missade tävlingen :/
  men jag får allt ta och beställa
  mig ett armband det ser jag ju.
  nu är bara frågan om vilket :)

  SvaraRadera