onsdag 9 november 2011

VILL DU VINNA ...... ett av mina nya armband JAG HJÄRTAR?

Då är det bara att lämna en kommentar på det här inlägget. Berätta lite om dig själv - och kanske vilka smycken du skulle önska se mer av hos little.u. Gilla gärna på facebook. OCH om du dessutom tipsar dina vänner på Facebook om little.u så får du två lotter. Aaaah!

Tävlingen håller på tills klockan 12:00 måndagen den 14 november (hela denna veckan alltså).
Så like:a på och skriv nå´t fint här nedan så kanske armbandet JAG HJÄRTAR blir ditt.

Armbandet är i äkta silver {925} och kostar 200 sek i min little.u butik.
Skulle du vilja beställa armbandet - ge till någon som DU HJÄRTAR {eller kanske till dig själv} - beställer du det genom att skicka ett email till: ulrika.burell@telia.com

{som vanligt är bildkvalitén inte den bästa & mina händer behöver smörjas in rejält ser jag - ser riktigt vintertrötta ut}


Lycka till!

34 kommentarer:

 1. Åååh! Jag vill vinna detta. Grymt fint ju! Enkelt och vackert, precis som jag vill ha det!
  Kram/Jennifer

  SvaraRadera
 2. Jag vill väldigt gärna vara med i din tävling! Jag älskar smycken, älksakr silver och min make kallar mig för Hjärtat! Det första smycket jag fick av honom var ett armband med ett hjärta! Ett nytt litet hjärta skulle sitta fint bredvid Mrs Scull!
  //Åsa

  asa@brundell.se

  SvaraRadera
 3. Okej, jag gillar på Facebook och delar omedelbart! Jag är ju just nu väldigt inne på guld (gud vad jag TJATAR om DET!) men så snart min silver-love kommer tillbaka ligger Mr Scull och Peace och namnbrickorna väldigt illa till. Illa till ur aspekten Shop-until-you-drop! Allt du gör är så finfint!

  SvaraRadera
 4. FB - check!

  Jag vill ju vinna för att ett sånt fint litet armband skulle sitta på varje dag och påminna mig om vänner och familj hemma i Svedala...

  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Åh vad fint! Jag vill absolut vara med i tävlingen :-) Gillar både silver och hjärtan! /Eva

  SvaraRadera
 6. Å vad fint :) som allt du gör!! Jag gillar örhänge och gärna i guld :) kram

  SvaraRadera
 7. Härliga du, klart jag vill vinna :) har dina smycken varje dag, det här skulle
  Jag ge till min närmsta vän!! Är sugen på dina örhängen kan bara
  inte bestämma mig :)
  Petra

  SvaraRadera
 8. Jag lever efter devisen att armband, det kan man aldrig få för många av. Dessutom är jag mer silvrig än guldig som person. Hjärtat skulle sitta som en smäck runt min handled tillsammans med andra finheter. Jag har både lajkat och delat på fejan :)

  SvaraRadera
 9. Hej lilla U! Åh vad fint, så klart vill jag vinna jag med :-). Även om jag inte kommenterar kollar jag in hos dig varje dag fina blogg-vän! Och vinner jag inte beställer jag ändå ett ;-).

  Kram Camilla (Lugna gatan)

  SvaraRadera
 10. Men oj vilka fina smycken du gör. Jag är toksåld på hjärtan så jag skulle sååååååå gärna vilja vinna detta. Är en 3barnsmor som förnärvarande är mammaledig och har varit det i ett år. Glamourfaktor noll just nu så ett fint armband skulle lysa upp min höst.

  Älskar även dina andra smycken med hjärtan (och brickor) och Mrs Scull är ju "to die for".

  Hamnade här av en slump, men kommer absolut tillbaka.

  Jannike

  SvaraRadera
 11. Vilket fint armband, lika fint som allt annat du gör! Hoppas jag vinner, tänkte ge armbandet till en vän som just fått bröstcancer. Har tyvärr just gått ur Facebook men jag "gillar dig" ändå;) kram från Karin i Västerås

  SvaraRadera
 12. Så fint!! Jag vill gärna vinna, skulle göra sig finfint på min arm!Jag använder mitt fina halssmycke med namnbrickor som du gjort varje dag! <3.

  Om man får önska fritt vad man skulle vilja se mer av så är det, ringar. / Stina

  SvaraRadera
 13. Hei.

  Kjempefint. Jeg er veldig glad i både gull og sølv til meg og barna. Liker anheng som hjerter, fredsdue, sommerfugl øyenstikker m.m

  Klem Marie Elise
  hvitlykke@gmail.com

  SvaraRadera
 14. Såklart att jag vill vinna detta fina armband!
  //Lotta

  SvaraRadera
 15. Hej Ulrika!

  Självklart vill jag vara med om chansen att vinna det fina armbandet. Kan förresten berätta att Mr Scull hade det kanon i N Y :))

  Kramis Åsa D

  SvaraRadera
 16. Klart att jag vill vinna, så himla fint! Jag är med :-)
  Kram Elina

  SvaraRadera
 17. Såklart jag är med i utlottningen, jag ääääälskar dina smycken! Favoirterna är de här enkla med en fin detalj..och så är jag som Anna inne på guld just nu, mycket guld! :)

  SvaraRadera
 18. Vilken trevlig tävling! Jag vill gärna vara med i utlottningen. Jag tycker om dina armband och skulle gärna vilja ha mrs scull och peace armbandet på min arm, tillsammans med hjärtat såklart. Ger sambon hintar om ett finfint julklappstips:) Trevlig helg! /Cecilia

  SvaraRadera
 19. Ett väldigt fint armband som jag gärna skulle vilja ha runt handleden i höst. Det kan aldrig bli för mycket hjärta;)
  /petra

  SvaraRadera
 20. Gillar givetvis!!

  Å jag hjärtat alla dina smycken o ett fint litet hjärta skulle göra mig extra glad;)
  Jag är en tvåbarnsmamma som älskar mina barn å fina make som jag blev tillsammans med på gymnasiet. Jag är extra förtjust i silver smycken, å hjärtat är så fint. Kanske du ska göra stora bokstäver i silver med på berlocker?:) stjärnor är också vackra å dina dödkalle är bara så himla tuff!!

  Nu håller jag min tumme hårt!! Kramar

  Trevlig kväll sötis!! Så himla fin tävling!!!

  SvaraRadera
 21. Åh! Ett litet silverhjärta i all kalabalik vill jag såklart vinna. Ett hjärta som kan hänga tryggt och fint på min handled. :)

  Stor kram!
  //Lina

  SvaraRadera
 22. JA!!! Jag vill vinna ett amband till min lilla fina. Vackert ock enkelt, precis som lilla hon. Jag gillar dig, både här o på fejan ;)

  Kram o skön avslutning på helgen!
  Ida

  SvaraRadera
 23. Oooops - har helt missat. Men kastar in en lott nu - så fint armband!

  SvaraRadera
 24. Armbandet är ju så fint att pulsen ökar... JAg är fanatsikt förtjust i armband men har faktiskt varit alldeles för dålig på att unna mig nya på sista tiden. Jag är garanterat en blivande kund!!!

  Jag skulle vilja vinna ett armband och komplettera med en berlock som det står "me" på. Jag skulle sedan ge det till min 11åriga dotter som just nu har det väldigt tufft med sig själv... jag vill överallt annat att hon ska "hjärta sig själv" Det är tyvärr inte alla förunnant att göra det hela tiden...

  Stor kram Tina

  SvaraRadera
 25. Jag vill så klart vara med och tävla! Jag skulle mer än gärna se att du tar fram bokstavshängen att hänga i armband. Sedan lite enkla örhängen i silver, sådana som man kan "ha varje dag".

  SvaraRadera
 26. Skulle gärna bära ditt fina hjärtan runt handleden! Har redan gillat på facebook, för längesen! Ännu fler armband/berlocker är min önskan kanske... ulle

  SvaraRadera
 27. Vilket underbart armband! Så klart vill jag vinna :)
  Det jag skulle vilja se mer av är halsband, långa fina halsband, gärna med en liten grej på ..

  SvaraRadera
 28. Likar redan på FB SÅ KLART!!

  SvaraRadera
 29. Men, såklart jag vill vinna ett vackert armband!!!
  Skulle bli glad av att se smycken i retro/50's/rockabilly-stil.
  My cup of tea, alltså=)
  Kram Cicci

  SvaraRadera
 30. Saknar ord, jätte fin, vill ju så hemskt gärna vinna.
  Kram Carita

  SvaraRadera
 31. Vill också gärna vinna! Jag gillar lilla.u på fejan sen tidigare och hoppas nu på tur!

  SvaraRadera
 32. Jag skulle jättegärna vilja HJÄRTA MIGSJÄLV lite mer! Det gäller att tro på sig själv när mycket annat kommer omkring!

  Stor kram till dig!
  (och vad kostar armbandet om man vill tillägga en bokstav?)

  SvaraRadera
 33. (och jag gillar såklart också lilla.u på facebook!)

  SvaraRadera