fredag 11 november 2011

GLAM IT UPKEEP CALM & GLITTER

Tyckte det kunde passa med lite glitter & sparkles idag när det är fredag - och efter denna riktigt shitty week som jag har haft. Allt är ju så klart relativt, men nope den här veckan går inte till världshistorien som den bästa. Och så är väl livet i största allmänhet. Upp & ner i en evig berg- & dalbana. Trist bara när det inte går att styra över själv ...

Men idag är det fredag och mitt skrivbord är någorlunda rent från 'måsten'. Nu är det bara den där webshopen som det ska hända nå´t med. Suck! Om ni är några där ute som har en webshop, kan ni ge tips på någon ni är nöjda med? Eller bör man liksom knåpa ihop en själv?

Nu en latté, sedan en runda ut på ärenden, sedan mysa med kidsen - och vore det inte najst med A.W idag på kvartersFabriken?! Ett glas bubbel! Jaaaá!

Ps. Glöm inte vara med i utlottningen av mitt nya armband JAG HJÄRTAR. Här!


6 kommentarer:

 1. Hej! Hoppas att slutet på veckan blir bättre! Jag vet att Texttalks lösning, är superenkel att komma igång med, de har också en snabb support. Du som gjort så fint med illustrationer här kommer kunna piffa en sådan shop enkelt.
  Kram Camilla (Lugna Gatan)

  SvaraRadera
 2. Jag fortsätter att promota Shopify!
  http://www.shopify.com/

  Enkel och väldigt lätthanterlig.

  Och jag hoppas att din helg väger upp veckan med råge!
  Stor varm kram!
  //L

  SvaraRadera
 3. Börja med bubbel och sen blir helgen absolut bättre än veckan. Vissa veckor el dagar vill man bara gräva ner, el gräva ner sig själv ; ) Hoppas helgen blir toppen,
  Malin

  SvaraRadera
 4. Ska ta en titt på Shopify igen. Kanske testa dem i 30 dagar för att bygga en. Är det Shopify ni kör?

  Textalk har jag pillat lite på men jag är nog helt bakom flötet vad gäller grafisk deign på nätet. Jeeeze! Tycker det är svårt! Ser det framför mig men blir liksom inte som jag tänkt mig. Hmmm ... kanske måste bara ändra min negativa inställning så går det.

  Tack för tipsen Camilla / Lina! STORT tack!

  SvaraRadera
 5. Glam it Up behövs en grå dag som denna, vilka fantastiska bling bling bilder! Nu ska jag klicka mig in till utlottningen!

  Ha en fin fredagskväll!

  Kram!
  a.

  SvaraRadera
 6. En sån vecka är bara att glömma att den någonsin existerat. Ta ett glas bubbel och njut av helgen som är i antågande istället.
  Härliga glamourbilder. Fick mig på bra humör i varje fall, även om mitt liv inte är fullt så glamouröst för tillfället.
  Ha en fin fredagkväll!

  SvaraRadera