onsdag 31 augusti 2011

FÖR ATT ...... jag och maken firar bröllopsdag på söndag. Så har jag gjort mig ett litet enkelt armband med hans initial på.

Jag kommer snart lägga upp armbandet på little.u. Jag tror att ni kommer att gilla det. Har man make, barn och/eller hund kan ju hela armen kläs med armband i olika färger och brickor med de älskades initialer på. Jag körde på en turquoise läderrem. Ett likadant halsband finns också.

Enkelt - men så snyggt. Eller?

Ps. Och ni som är sugna på döskallearmbandet. Det är på G nu. På riktigt. Hurra! Kommer också snart på bild med information på little.u ...

6 kommentarer:

 1. Jag är inte bara sugen...jag har abstinens...gaaaahaaa

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Jag har aningen svårt för personliga smycken, men denna variant gillar jag mycket.

  SvaraRadera
 3. å vi firar bröllopsdag den 5:e! sån fin årstid för bröllop, eller hur!? :) inga planer här ännu, maken hade bokat matbaren på lördag, men jag vill hellre ha övernattning o sova ostört.. (vi får smygfira på lö då vi har barnvakt).
  hoppas ni får en fin dag,
  kram ulrika

  SvaraRadera
 4. Weronica: Vet du - på detta armband kan man lika gärna lämna brickan ostämplad. det blir läckert det också. jag använder inte heller så mycket 'personliga' smycken. men en initial känns fint & enkelt. j kan ju dessutom stå för JAG.

  Lotta: Kommer, kommer ... (menar du nu det du hade på bild eller menar du detta i silver?) Jag emailar dig!

  Ulrika: Vad härligt med öernattning barnfritt för att fira. jag hade tackat ja till det. hahaha ... vi kommer nog vara i stugan. tända brasan, dricka ett glass amarone och pussas. hahahah ...
  åh. matbaraen. min favvo!
  grattis i förskott. hoppas du visar lite bilder på din blogg från ert bröllop då. kram.

  SvaraRadera
 5. Men åh, verkligen snyggt ju!

  SvaraRadera
 6. ååååh, grattis på bröllopsdagen!!

  Och ååååh, vad duktig du är; Ännu ett fint armband! Men jag gillar fortfarande dödskallearmbandet bäst, ser jääääättemkt fram emot det ;)

  Ha en toppenskön helg.

  SvaraRadera